Ako mám rozumieť cenníku?Zaujíma ma biela plomba v cenníku 14, 15...stojí 40 eur?v závere cenníka je, že ceny sú po úhrade poisťovne.Takze jednoplosková 40 eur a dám si v Dôvere ešte preplatiť 30 eur či zle rozumiem?
Idem meniť po veľa rokoch zubára a nikdy sa nevyznám v cenniku.
Podla mna v Ba ako zadarmo fakt
@annnna18 naozaj?ja som doteraz platila ešte menej🙂)
Preventívka 15 eur? Ja mám každoročne zadarmo
Odborná konzultácia 10 minút -10 eur??? No nešla by som tam, pozri si všetky ceny nielen cenu za výplň
Ceny sú po úhrade poisťovne znamená, že zubár má zmluvu zo zdravotnou poisťovňou a cena už je znížená o to, čo mu zaplatí poisťovňa. Takže nemyslím, že poisťovňa ti niečo ešte preplatí.
Dentálna za 70? Hmm....podľa mňa drahý zubár
Rozumies tomu zle, ide o doplatok, cize 40 EUR platis ty a zvysok ti plati poistovna.
Co sa tyka cien, vzdy pozeraj na kvalitu prace, odbornost, profesionalitu, pretoze darmo budes mat lacneho ale nekvalitneho zubara, prave tak sa ti vsetko predrazi
podla mna su to fajn ceny, ak je to v BA. Moja dcera ma bielu vypln zuba od 95 do 140 € (zahrna aj lokalnu anesteziu) podla narocnosti prace na zube, dentalnu hyg. ma za 79 €.
Mimo BA nepoznam ceny vykonov zubarov, tak neviem porovnat.
za jednoplosku v tomto pripade zaplatis 45e. Vypytas si blok. Posled do dovery a ona ti 30e vrati.
Mám podobne ceny v ba u zubára a ešte by som povedala že aj drahšie.
Čo sa týka plomby tak ham určite treba rátať kofferdam, lebo ak to má zubár v cenníku tak ho aj používa. Takze ešte to do toho a možno anestezu lebo niektorí nechce bez anestézy vŕtať.
Ale v princípe sú to ceny čiastočne hradené poisťovňou a stále si to viete preplatiť 🙂
15, 16 som myslela
Aké sú tie ceny podľa Vás?Je to Ba