Cena zubného implantátu v Bánskej Bystrici?

janakrnacova
14. okt 2018

Ahojte vedel by mi prosím niekto povedať koľko stojí zubný implantát v B.Bystrici? Má niekto osobné skúsenosti?

brestikova
14. okt 2018

Ahoj síce to neni v bb ale viac menej sa to pohybuje rovnako .. 850€ a viac ja teraz tiež momentálne riešim .

carmenuska
14. okt 2018

Ahojte,mne vo stvrtok trhali spodnu sestku.A tu dieru tam neznesiem,mostik nebudem.chciet.Ako funguju tie implantaty?Navrtaju do kosti? A potm to tam uz o zvytok zivota bude?Ja som doteraz netusila,ani co je mostik,no bohuzial...V cechach su vraj implantaty lacnejsie.

brestikova
14. okt 2018

@carmenuska no to mate este dobre ze zadný zub . Ja riešim jednotku , v utorok budú 2tt co mi trhali teraz vo stvrtok idem ct zubov do ba. Ten implantát (srob) zavedu do kosťi a potom sa to musí hojit cca 6m ale niekomu aj skôr sa zahojí a potom sa zavedie a nasrobuje implantát (korunka) .

carmenuska
14. okt 2018

@brestikova a to dovtedy nemate nic.Nie suje nejake docasne aspon?Ja fakt sanetozumiem a neviem co.urpbim.Mostik urcite nedam.Neznicim dva zdrave zuby.A hlavne tiez je drahy a ked mi za par rokov vytiahnu este nejaky zub tak zas nanovo robit....no to nie.Ak mi ta diera mebude vadit ,mozno to.jecham tak a pockam ako sa budu zuby chovat dalej.Ked sa pozeram,ked rozpravam tak to.nevidno.Do kosti?Jemin,to v narkoze sa robi,ci ako?mne sa uz nedal zachranit,vrazila som do.jeho skoro 200€a napokon siel von,twrwz si hlavu bucham.Mohla som usetrit prniaze aj bolest a cas sraveny zakazdym u zubara ...

brestikova
14. okt 2018

Mna to tiež velmi odradilo žeby mi mali obrusovat a ťahať nervy z dalších 3zubov zdravých ..tak preto som sa rozhodla pre implantát. Teraz mam dočasný medzerník 60€stal , neviem ci potom náhodou nedávajú nejaký náhradný zub na ten srob ktorý je zavedený do kosti .. ale medzernik možte nosit i počas hojenia.nerobia to v narkóze mozno na vyžiadanie viem ze len umrtvia. No ja by som asi posledné zuby neriešila ... ja som chodila 1a pól mesiaca zubárovi a nakoniec som dopadla takto a to sme mali meniť korunku iba . Ale urobil sa mi nález taký vacok nazbieraný a to povedal ze este dobre ze som došla teraz lebo keby som prisla mozno o dva dni neskôr bola by som cela opuchnuta a to nehovoriac ze som mala prist o dva tt k nemu ale naťahoval čas zrušil mi termín a potom mi dal neskoro 🙁🙁

brestikova
14. okt 2018

@carmenuska keby človek vedel dopredu co ma robiť a ako sa zariadiť .. nech vam to dobre dopadne no ja by som si určite nedala u vas ten mostík. Držím palce

carmenuska
14. okt 2018

@brestikova nedam ho.Som mlada a ktovie ako to bude onedlho,co mi este vytiahnu na tej strane.Pockam.A ja podobne,ar ja som chodila 3/4roka.Najorv vlozky liecive,furt bolel,potom rtg,vacom tiez,tak ssa atahaki nervt.Potom dookola cistenie kanalikov ,atb...az prisla taka bolest,ze rano po prebdenej noci somuprpsila sukromnima jedneho ze von.Tahali to vo stvrtok a dnes nedela a furt boli.mam to aj site,tak uvidim.To je moj prvt zub von okrem osmiciek,ale tiw twda nechybaju 😁

brestikova
14. okt 2018

@carmenuska mne celkom dobre zaberal panadol ultra a vyplachovanie ústa repikom a kamilkami .

mirit
14. okt 2018

Ahoj, mne robili implantat v Ruzomberku, stal okolo 650.

janakrnacova
autor
15. okt 2018

@mirit Ahoj, jeden zub 650 ?

mirit
15. okt 2018

@janakrnacova ano jeden zub, sestka.

modrykon12
1. nov 2018

@brestikova práve riešim aj ja či implantát, alebo mostík. Teraz ma prekvapilo ako píšeš, že keď obrusujú zuby tak musia ťahať nervy zakaždým, či je to len v tvojom prípade? Kde v Ba si si nakoniec dala robiť implantát? Ja teraz pozerám kliniky, ale vôbec žiadnu nepoznám tak neviem ktorá je dobrá.

brestikova
2. nov 2018

@modrykon12 no ja uz bohužiaľ nemam co riešiť 😕 bola som v ba na ct ; a neodporúčal mi zubár implantát kvôli tenkej kosti mam tam prázdne miesto a ten implantát by bol rizikom zaviesť . Tak nakoniec ubrusoval 1 a 2 ale len koľko potreboval aby sa dali navliecť korunky. Nervy netahal tento zubár. Teraz mam dočasne urobene zuby kým nebudem mat urobene zirkonove . Robil mi to v Trnave. Ale pokial si z ba možem ti zistit meno dobrého zubára môžeš skusit sa popýtať. marcela

modrykon12
3. nov 2018

@brestikova ja som si dala konzultacie do viacerych klinik, nech mi povedia ich názor. A nedala sa ti spraviť ani tá nadstavba kosti? Vraj aj také sa robí. Ja som zvedavá, čo mi povedia budúci týždeň, či sa bude dať implantát spraviť. Ďalšia možnosť je mostík.

kim12345
3. nov 2018

@mirit ahoj na akej klinike ti ho robili?

mirit
3. nov 2018

@kim12345 robil ho Mudr. Skruconak

katus69
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
katus69
4. aug 2020

@mirit neviete prosim kolko moze teraz stat implantat u Dr. Skruconaka?

mirit
5. aug 2020

@katus69 sestra bola asi pred rokom a bolo to okolo 700, ale aktualnu cenu neviem.

katus69
10. aug 2020

@mirit dakujem za info

zden_ci
30. jan 2021

Dobrý deň prajem,
Viete mi niekto povedať, poradiť ohľadom zubných implantátov... S ktorým zubárom mate skúsenosť..
Poprípade cena / výsledok /... Ďakujem Vám pekne.

kim12345
30. jan 2021

@zden_ci ja mam dva implantaty ,bola som v smile clinik v piešťanoch
Neviem ake maju teraz ceny,ja som bola pred vyse rokom a vtedy bola cena za jeden 1500€

katus69
4. feb 2021

Tak nakoniec som rozhodla pre Dr. Skurconaka, Ružomberok, cena 700€ jeden, čakacia pol roka. Implantáty 4 zaviedol za cca 45 min. Zatiaľ spokojnosť, uvidíme ako to dopadne .zatiaľ som v 1. Fáze, zavedenie do kosti

janka1011
10. jún 2021

@katus69 tých 700 eur to je cena komplet s korunkou či len ten sroub?

katus69
11. jún 2021

komplet, bolo to sroub, korunka, valcek (ak je to spravny nazov pre to co nasadili na srobu kym sa dasno zahojilo) aj rtg boli v cene (prvy sme platili osobitne, to bol robeny inde (aby sa zistilo ci kost dost hruba).

katus69
11. jún 2021

cakacka vsak na to cca pol roka a navstev asi 5 , to treba zvazit

lucinkaboz
2. feb 2022

@mirit a celková cena prosim

mirit
2. feb 2022

@lucinkaboz to bola celkova cena vtedy, uz to islo hore, neviem kolko to teraz stoji.