Cena za koreňovú výplň zuba

3. máj 2024

Dcere ide robit zubarka korenovu vypln zuba, kolko ste za to platili,nech viem co mam cakat? Dakujem

masinka
3. máj 2024

Dcere robili minuly tyzden, nechala tam 130 E.

autor
3. máj 2024

@masinka dakujem. Lebo navrhlovala mi novu metódu ze pod mikroskopom to robit, cena 400€, tak od šoku som sa zabudla opýtať,kolko stoji ta klasicka metoda.

guudy
3. máj 2024

Autorka, pod mikroskopom nie je nova metoda ;)
Oplati sa za to zaplatit, moze ti to zachranit zub od vytrhnutia. Bez mikroskopu ti odstrani nerv a vyplni menej precizne. Ak ti tam ostane nevyplnene miesto (resp nedocisteny kanalik), tak to povedie k rychlejsej strate zubu.

andreakotesova
3. máj 2024

Ja sommplatila do 200 eur a odporucam pod mikroskopom. Zubar urobil vsetko naraz aj so zaplombovanim. Nechodila som k nemu neustale ako na klavir na vymenu vloziek.

autor
3. máj 2024

@andreakotesova 200€ pod mikroskopom?

andreakotesova
3. máj 2024

Áno. Ale teda bolo to pred 6 rokmi.

autor
3. máj 2024

@andreakotesova jaj, tak preto taka dobrá cena
@guudy tak som samozivitelka a dcere takto treba robit tri zuby. Doteraz nemala ziadne problémy so zubami,tak nechápem co sa zrazu tak kazia naraz a 3x400€ je teda palka

autor
3. máj 2024

Zvlast ked uz nic nepreplácajú v poistovni

andreakotesova
3. máj 2024

Pozri http://www.ilovedent.sk/cennik/ velky rozdiel tu nie je ani po tych rokoch.

klip0
3. máj 2024

Určite by som to dala spraviť pod mikroskopom. Inak sa to nemusí podariť a ak o zub príde, rataj 1500cca za implantát a kopa bolesti a komplikácií

autor
3. máj 2024

@klip0 tak mne dr povedala ze kludne to urobime ako doteraz ze doteraz sa nerobilo pod mikroskopom.tak ja neviem.

klip0
3. máj 2024

Lenže tam môže ostať kúsok ktorý neuvidí. Skús si to prečítať, na tomto sa neoplatí šetriť. A neviem či dcéra chodí ale ak nie tak 2x ročne dentálna hygiena aby sa zapracovalo na lepšom čistení a tomuto predchádzalo (v žiadnom prípade to nieje jej chyba či má 10r či má 17r)

ada510
3. máj 2024

Klasik okolo 100€ určite

veronicka1901
3. máj 2024

O aký zub sa jedná? Cena záleží aj od počtu koreňov.

danik1505
3. máj 2024

180€

autor
3. máj 2024

@veronicka1901 o sestku

autor
3. máj 2024

@klip0 na dentalnu je objednana na september

autor
3. máj 2024

Dakujem baby, to sú riadne palky, doteraz Max po jednom kaze mavala a just ked zrusili benefity,tak toto...

gemerka17
3. máj 2024

Autorka nájdeš tu o tom veľa diskusii. Každý týždeň sa tu objavi téma ako takéto ošetrenie na slepo bez mikroskopu niekomu nevyšlo a rozhoduje sa či zaplatí väčšiu sumu za kvalitné ošetrenie alebo vytrhnutie zuba (čo sa dá namiesto chýbajúceho zubu je otazka). Dcéra je mladá, určite tu treba zainvestovat. Nepoďakovala by sa ti, keby v mladosti takto prišla o zubky. Inak 3 zuby takto robiť nevznikajú iba tak, zamerajte sa na prevenciu (dentálna hygiena 2 x ročne, medzizubne kefky, spravna technika čistenia, preventivka s RTG v pravidelných intervaloch) Ošetrenie pod mikroskopom je drahé (400 eur je skor spodnejsia hranica) ale bez mikroskopu sú to skutočne vyhodené peniaze.
Teraz mame idú plniť jednotku pod mikroskopom - cena 520 eur.

veronicka1901
3. máj 2024

Tam su tri korene. Manžel platil 180 za výplň plus plombu 100. A ešte anestézu. Pod mikroskopom. Inak to to ani neodporúčam robiť. Nemusí to vyplniť poriadne, zub môže bolieť a aj tak oň prídeš 😐. Alebo bude oslabený a zlomí sa časom. Nás zubár inak ako po mikroskopom nerobí, ani plombu.

autor
3. máj 2024

No ste na riadne zneistili, dr nic nespominala ze by az také komplikácie z toho mohli byt, ze ok,veď doteraz sa to tak robilo,ziadny problém, vobec nejako neargumentovala.

gemerka17
3. máj 2024

Lekárka však zabudla povedať, že keď sa to tak robilo t.j pred 30 rokmi, tak dnešný 50 a starší s takou starostlivosťou majú prinajlepsom polku zubov preč a ti majetnejsi majú implantáty, ti menej nejaké nahrady, a ti bez peňazí sú štrbaví. Neviem, či chceš, aby takto dopadla tvoja dcéra v budúcnosti.
Ps: o 6 ani neužívaj, že by si to dala robiť bez mikroskopu, to zubarka nemá šancu spraviť dobre ani keď sa rozkraja.

sejbipi
3. máj 2024

Mám šťátného, žiaden mikroskop ani nič, budem platiť 50€

oblecenie99
3. máj 2024

Mne tak išli robiť druhýkrát jeden zub, a tiež s neistým koncom. Prvýkrát bez mikroskopu sa nepodarilo, po dvoch rokoch problém, keď mi povedali, že znova to musia otvoriť, skoro ma šľak trafil . Otvorili, vyčistili druhýkrát ale nestihli sme dokončiť, dostala som zápal okostice, včera som to ešte snažila zachraňovať, ale noc bola taká, že som skriabala od bolesti steny, nič nezaberalo, dnes zub musel ísť von. Nie to až tak vidno, iba pri mega širokom usmeve, zadný zub, ale ma to dosť štve. Vlastne sú vlastne. Ja to budem riešiť horným strojčekom, aj tak som to mala v pláne, a o toľko sa posunú tie zuby, že ta medzera sa zakryje, ale tak sú to peniaze a nie malé.. na druhej strane, zase investovať prachy do mŕtveho zuba s neistým koncom je tiež nič moc. Ja by som asi priplatila za ten mikroskop. Aj keď súhlasím, táto cena je proste šialená, u zubára sú tie pálky brutálne. Chápem, rozumiem, tiež majú náklady, ale na slovenské platy sú to stále vysoke sumy.

klip0
3. máj 2024

Vidíš ešte to keď píšeš že šestka. Tam je tých kanálikov viac..ja som platila 350(ba) za jednokanalikovy nie troj.
Ozaj ale treba tu dentálnu, september je žalostne ďaleko. Ak to je teda prvá tento rok. Neviem čím si čistí zuby ale len kefka nestačí

andreakotesova
3. máj 2024

@sejbipi máš zazmluvneneho, nie štátneho. Vsetci su sukromnici 🙂

autor
3. máj 2024

@oblecenie99 nonpresne, zarobim 750€ a 400€ pytaju za jeden zub, nehorazne.
@klip0 skusim este zavolat na tu dentalnu,mozno sa uvolnili terminy,ked to prestali preplacat

autor
3. máj 2024

@sejbipi ani ti ho nenukal?

fefe87
3. máj 2024

Za dvojkoreňový 322€ v BA - Karlova Ves asi pred mesiacom.

keisha1980
3. máj 2024

195€