Cena umelých zubov

desttry
27. nov 2020

Ahojte , chcem sa informatívne opýtať , a najlepšie , Ak má niekto skúsenosť . Posledný rok mám neskutočne problémy so zubami , vyberanie nervov už druhý krát a kazy. Na FB mi stále chodia reklamy na “krajší úsmev “, teda umelé zúbky . Je tu niekto , komu vrchných predných 6 robili ? Aká vyšla približná cena a o aké zúbky sa jednalo .

vivinka771
27. nov 2020

@desttry poslala som Ti spravu lebo som pisala trosku viac 🙂

miriam2908
27. nov 2020

@desttry mne odumrela prava jednotka hned prva lopata. Za 1 zub som zaplatila komplet 120e ale to somm mala neuveritelne lacnu zubarku, bolo to dva roky dozadu.

branky8426
27. nov 2020

@vivinka771 mohla by si mi tiez poslat spravu s infom?

kucikuc
27. nov 2020

Ja som minulého roku chodila na Ukrajinu chodilo tam veľmi veľa Slovákov. Jeden zub vyšiel na 55€.Museli sme tam ísť viackrát ale každý kto vyšiel z hotovymi zubamy fakt super nádherné zuby robil

diewcatqoo
27. nov 2020

Davala som si robit tento rok 6 vrchnych prednych zubov, ale v Cesku. Vyslo ma to dokopy na cca 70tisic korun.

ljzozv
27. nov 2020

@vivinka771 aj ja si prosím správu, ak je to k tým zubom

oli18
27. nov 2020

@diewcatqoo To máš implantáty, alebo korunky? Z akého materiálu?

vivinka771
27. nov 2020

@oli18 implantáty za tu cenu isto nie

diewcatqoo
27. nov 2020

@oli18 implantaty nie, tie by ma vysli na ovela viac 🙂 mam celokeramicke korunky. Jedna stala tusim 6800 korun alebo tak nejako, uz si nepamatam presne. Mala som to komplikovanejsie, pred nasadenim koruniek bolo treba urobit este par nestandardnych ukonov + som si platila este docasne nahrady a tak. Dokopy ma to vyslo cele okolo 70tisic.

ell_mala
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
oli18
27. nov 2020

@diewcatqoo ja mám ponuku 130 e za kovokeramický, ale kov si nedám.

conspi
27. nov 2020

@desttry mne robili cca mesiac dozadu. Celokeramické 4 predné korunky 1400€, odtlačky, dočasné, robenie nadstavby na 3 zuby.... cena po zľave so všetkými úkonmi 2100€

ovaaa
28. nov 2020

@vivinka771 poprosim tiez info.

diewcatqoo
28. nov 2020

@oli18 kovokeramicky si nedavaj. Casom zuby trosku povolia a mozu akoby stmavnut, pretoze bude cez ne presvitat kov. Pripadne ti moze stmavnut dasno.
Ja mam vzadu kovokeramiku a nevyzera to pekne. Na zuby, ktore su najviac viditelne, by som si to nikdy nedala.

oli18
28. nov 2020

Baby, vám sa zdajú tie ceny normálne? Mne nie. U nás poodchádzali zubári z podnájmov do vlastných nových honosných nehnuteľnosti so špičkovým vybavením, so všetkými službami pod jednou strechou. Dali si názov "klinika". A úvery na to + ďalšie nepriame náklady im musí niekto zaplatiť. My, pacienti sa im na to poskladáme. Niektorí bez toho, aby sme sa pozastavili nad nereálnou cenou, ktorú si zubár vypýta. ☹

kucikuc
28. nov 2020

@oli18 súhlasím s tebou tie ceny akože fakt masaker
@diewcatqoo ja mam kovokeramiku dala som si tu úplne bielu farbu trochu stmavli ale nie do šedá každý mi hovorí že tie zuby vypadaju fakt prirodzene kamoška si dala tie isté u toho istého zubára a jej ostali úplne biele 🤷‍♀️

conspi
28. nov 2020

@oli18 normálne tie ceny určite nie sú, ale ak chce mať žena pekný úsmev, veľmi nenavyberáš. Prvé korunky som mala kovokeramiku. Za pár rokov stmavli nie len zuby ale aj ďasná... Boli oveľa lacnejšie ale veľmi zle urobené. Zuby pod nimi sa mi úplne zničili. Snáď tieto budú lepšie keď už stáli toľko

misar421
30. nov 2020

@desttry Ja som si dala prerobiť komplet celý chrup.. Mám celokeramické korunky. Dokopy ma to vyšlo niečo cez 11 000 €

desore
30. nov 2020

@oli18 Co je realna cena? Ked vam pride panko udrzbar vymenit hadicu na plynovy sporaka vypyta si za 10 min prace 30E bez materialu.... To je ok? Su zubari s ludskejsimi cenami, holt kazdy nemoze mat BMW v ustach...paradoxne chudobni ludia sa o zuby nestaraju...