Ahojte, toto ma opäť vykoľajilo. Chodila som k terapeutke, 5 sedení za 225e, Bratislava, 50minut. Bola som spokojna, emočný terapeut, aj veriaca je čo som videla ako bonus.
Tuším ze v marci začal môj manžel tam chodiť. Hned zdvihla cenu na 250e.
Dnes mi prišla nová fakrura a ze kvôli inflacii cena ide na 275.
Chcela som sa vyžalovat.
Terapeutke napíšem slušne čo si myslím, samozrejme chcem aby tam manžel chodil keď mu to pomáha a hlavne nadviazal kontakt s inou osobou.
Dík za prečítanie 🙌
@lucyluska ahoj, ten kto robi oficialne terapiu ma v tom naplachate tisice eur. cisto vzdelavanie. tiez si vacsinou prenajima priestory, plati okolo toho poplatky. musi si vyrobit aj na svoju mzdu.
mne zdvihla cenu maserka, tak isto kazdy robos co nam robil na dome. mnohi z nich si za hodinu svojej prace pytaju viac ako to vychadza v tomto pripade.
@katarinaforever stale sa do toho mozes pustit, z vladtnej skusenosti ti hovlrim ze to bude strastiplnych 9rokov ;)
Vsetky ceny sli hore.
Za energie, priestory a ak sa dobrovolne dovzdelava plati predsa tiez. Co je na tom take hrozne?
Ina sa da najst stale 🙃
@onnagakusai tvoja gramatika je tiež jednoduchá
No neviem, ja by som nechcela, aby môj manžel chodil niekde, kde nadväzuje kontakt s inou osobou a ešte za to aj toľko platí! 😁
@onnagakusai ako si jednoduchí ľudia poradia s traumou? Väčšinou je to bludný kruh a vystúpiť z neho bez pomoci je ťažké. Mne to pomohlo 😌
KBT by som iba isla, je to rychle par sedeni, vypocut si na youtube zivot za zdi co sa vam hodi alebo su aj ini online co prezradia nieco, prasko pozivcat si knihu od neho je to boss pán terapeut, inak tolko sa plati, aspon vam dava potvrdenia, velmi dobre su aj skupiny terapeutickje ma to podobny efekt su aj online
@onnagakusai to sa velmi myslis, ale velmi.
@dagmarovita s tym KBT ako terapeut tohto smeru plne suhlasim ;)
@dori2 tak je to krasne povolanie, ja som cisty klient, ale nie kbt, zatial, chcela by som vyskusat EMDR, pocuvam o tom prave v temach o traume
https://www.youtube.com/watch?v=8mDO3vaoPnM som rada ze som spoznala cez tento kanal aj Hanu Vojtovu, hladam, hladam pomoc, tak sa uvidi.
Prajem vsetko najlepsie
@dagmarovita vyskusaj 🙂 a tiez zelam vsetko dobre!
Aj ja som veľa platila a ani som nebola moc spokojna..Našla som si nového terapeuta v mojom meste, ani som nevedela že má zmluvy s poisťovňami, takže neplatim vôbec nič, objednám sa priamo u neho kedy potrebujem, hlavne odbornosť skvelá..takže ja to takto riešim, za čo som šťastná
@lucyluska to sú hrozne ceny 🙈 asi mám zle povolanie 😂