Dievčatá, prosím Vás, koľko zvyknete platiť za plomby u zmluvných lekárov (nie súkromníci)? Dnes som za trojplôškovú na stoličke zaplatila 113€, a teda na to, že má pani zubárka zmluvu s mojou poisťovňou, je to brutálna suma...
Naposledy som platila 45e aj s injekciou. Ale to bolo tak 3 roky dozadu
Vsetci zubari su sukromnici uz cca 30 rokov.
Ako je spomenute všetci zubári sú súkromný. Bud sú zamzluvneny alebo nie sú. Zubár si CENOVÚ POLITIKU vytvára SÁM. Takže kľudne sa môže stať že zazmluvneny zubár bude mať rovnaký alebo vyšší cenník ako nezazmluvneny. Je to len a len zubárove rozhodnutie. Za 3 plosky môj zubár účtuje 120 eur + anesteza a kofferdam. Nemá zmluvy, poisťovna minimálne prispieva na ceny plomby (par eur), cca ten rozdiel aj odpovedalo tej tvojej cene.
Cena je vysoká, ale odpovedz si sama či vybavenie ambulancie a služby spojené so zubarom stoja za tie peniaze.
@gre2ade 35€ za doplnenie vypadnutej plomby
Ja som za toto platila pred 2tyzdnami 55€
No vies, len poistovna jej da 20 euro za to. Ja som chodila k takej, co odo mna vzala 30 a od poistovne 20. Vsetko rychlo rychlo a bez blocku. Teraz chodim k sukromnej co nerobia na poistovnu a zaplatim za zub 120, s prispevkom poistovne by to bolo co, 100 euro? To uz je jedno. To ako som dcerke teraz kupovala prve dioptricke okuliare a cena 135 euroz prispevok poistovne 5 euro. Som skoro na rit padla. Zaspali ceny z roku 1995
pred mesiacom som platila u môjho zubára 35 e... vŕtanie + plomba
Existujú dajú sa dať ešte klasické amalganove plomby jak za starých časov či to EU zakázala ďakujem
Tak to je fakt vela. Ja som bola naposledy u sukromnika a platila som 100. Bola to plomba na stolicke, robili mi kanaliky, takze podla mna to bola tiez trojploskova.