Cena nového zubného implantátu

7. apr 2022

Polamal sa ni zub aká cena je zubného implantátu?

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
evamarek77
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
andrejka1974
8. apr 2022

1000 eur v pondelok má čakajú prvé dva čiže u mňa 2000

lenicka777
8. apr 2022

1000-1600€ 🙂

janka1011
8. apr 2022

Ak sa ti zub len zlomil, zrejme sa ešte bude dať opraviť a dať naň korunku. Poraď sa so zubárom. Ak by musel ísť von, tak ceny implantátov sa líšia od zubára k zubárovi, takže darmo ti tu budeme písať ceny. Môj stál komplet 900 eur.

tomi97
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
janka1011
8. apr 2022

@tomi97 to je síce pekné a súhlasím s tebou, ibaže v dnešnej dobe implantátov už aj veľa dobrých zubárov volí radšej možnosť vytrhnutia a zavedenia implantátu ako zachraňovať zub s neistou prognózou za veľa peňazí. Sama som sa s tým stretla.

ice8
8. apr 2022

@janka1011 zubar chce zarobit.. ulahcit si pracu.. ako kazdy iny podnikatel.. Treba hladat takeho, koho to bavi, a nie , kto to robi iba pre peniaze.. Odnesie si to ale pacient.. Ale kedz enemame ziadne info, podla mna Tomi to napisal pekne a informativne.. Dnes si treba nastudovat vela veci pred tym, nez dovolime niekomu nieco u nas alebo este lepsie V nas urobit.

Pre autorku/autora:
Tak pred 10 rokmi co jeden z rodiny isiel na implantat, neviem ktory zub ale skor zadny, tak mu zubar hovoril, ze cca 600eur.. Lenze to myslel len za material, takze to bolo 1200eur a kedze natali problemy, ze ho raz bolo treba vybrat (neviem ci nie aj skrutku, ale asi nie), takze to je plus 1-2 stovky navyse.. Takze toto moze byt pokojne aj 2000eur v Bratislave.. (a to nepisem o tej najdrahsej ambulancii).

tomi97
Odpoveď bola odstránená
Zobraz