Ahojte dnes mi je cely den ako keby na odpadnutie normalne mam aj taky studeny pot na tvari aj taku slabost tlak mam ako vzdy s tym to 100 % nesuvisi vodu pijem tehotna niesom ( neni z coho ) ma niekto s takymto hnusnym pocit skusenost ? Ako keby som kazdu chvilu mohla odpadnut inak moja mamina berie frontin dala som si ho pres 3 hodinami snad ma nejak ukludni ale ani ten nepomohol inak frontin neberem vobec
@mamamasama s tlakom to nieje ten mam taky isty ako v ine dni
@csipcsip000 ja to mam pri nedostatku zeleza, ale moze to byt aj stres...
@csipcsip000 frontin Ti ešte viac znížil tlak.Ak si nemala úzkosť, búšenie srdca načo si si ho dávala?
Je zmena počasia, tlaku ...
@luccija mavam obcasne take stavy ako keby uzkosti ked sa mi zacne krutit hlava vtedy pomoze ale fakt to je mozno raz do mesiaca ked sa tak citim myslela som ze aj teraz mi pomoze lebo mama vravela ze je to na taketo stavy ze pocit na odpadnutie
@lubina moze mam stresu viac nez dost ale to by mi asi frontin pomohol nie ? Ktovie 🤔
@csipcsip000 dopln vitamíny, minerály magnézium, či nie si anemicka železo?
Akurat som si merala tlak nemam ho nizky inokedy ho mam este nizsi
@luccija nie anemiu to si nemyslim nikdy som s tym problem nemala ale teraz ktovie ....lebo mne uz brali nato krv
To môže byť úzkosť
úzkosť, alebo krčná chrbtica, ja som toto mávala pri nej. Masáže pomohli a potom to prešlo
@ewka9 frontin je na uzkost pomohol by mi ci ?
@kvetinka75 bolia ma velmi aj ramena stuhnute ich mam
To bude z krčnej chrbtice , masáže ale pravidelne , raz do mesiaca
@csipcsip000 nepoznám ten liek tak neviem poradiť, skús si dať zvýšenú dávku magnézia 🙂
@csipcsip000 tak to môže byť aj ztoho, skúste nejakého fyzioterapeuta, dobrého maséra. Mne to tiež po rehabilitáciách a masážach prešlo. Teraz chodím pravidelne a už sa mi to nevracia. Ale dlho trvalo, kým som prišla na to, čo to spôsobuje, Raz do mesiaca mám masáž , odporúčam. Príp. nech vás dr. pošle na RTG. Mne tam zistili problém.
@csipcsip000 nízky tlak,alebo málo železa...