Čelustný ortopéd v Trnave

andreina27
26. sep 2016

Chcem a oypat na doktora na fixny aparat v trnave cez poistovnu mate skusenosti.....

sissy27
26. sep 2016

@andreina27 každá z troch zdravotných poisťovní na Slovensku prispieva na strojček len veľmi malou čiastkou, takže nenájdeš čeľustného ortopéda, u ktorého by si neplatila nič... Jedine ak by sa jednalo o nejakú veľmi vážnu diagnózu (napríklad rázštep podnebia), vtedy to hradí poisťovňa.

andreina27
autor
27. sep 2016

vdaka

kubko
18. jún 2018

Ahojte, prosím Vás potrebujem nejakého ortodontistu v Trnave, ktorý je milý na deti a berie ešte pacientov. MUDr. Dubovskú, Križanovú, Dařilkovu, Leškovskú a Škodáčkovú som už obvolala, napadá Vás ešte niekto? Ďakujem za rady....

surinovaj
31. jan 2019

@kubko Môžem sa spýtať, ako ste nakoniec pochodili, resp. ku komu chodíte? Dnes nás zubárka odporučila čelustnému ortopédovi, obvolala som MUDr. Dubovskú a Dařilkovú, ale neberú pacientov, Aká je tá Leškovská a Škodáčková?

kubko
6. feb 2019

MUDr. Leškovskej chodí kamoška s deťmi a chváli si a kto chodí MUDr. Škodáčkovej, nepoznám nikoho, ale chodila som k nej ešte ja ako dieťa a to mala vtedy cca 40rokov, teraz mám ja 42, tak neviem koľko rokov môže teraz mať. Podarilo sa nám upichnut u MUDr. Dubovskej namiesto niekoho vyradeného, ale vraj to bol výnimočný prípad.

surinovaj
6. feb 2019

@kubko Ďakujem. Tak nakoniec sme dostali termín u MUDr. Dařilkovej, tak uvidíme.

kubko
7. feb 2019

Tak držím palce

oblecenieavecicky
17. jan 2024

@surinovaj Dobrý deň, je to staršia diskusia, ale chcela som sa opýtať ako ste boli spokojní s MUDr. Dařílkovou? Nás tam posiela náš zubár. Ďakujem

surinovaj
17. jan 2024

@oblecenieavecicky Dobrý deň, MUDr. Dařilkova už neordinuje, jej ambulanciu prebrala jej dcéra MUDr. Habajová. Stále tam chodíme, už sme v poslednej fáze liečby. Som spokojná s prístupom i s liečbou.

oblecenieavecicky
17. jan 2024

@surinovaj áno? To som nevedela, lebo na internete je stále uvedená. A cenovo sa to dá zvládnuť? Neviem, či mám hľadať a porovnávať ďalších. Ďakujem ☺️

januarova
17. jan 2024

@oblecenieavecicky ambulancia sa volá OrthoJoy
A MUDr sa volá Alexandra Darilkova, asi to je tá dcéra starej pani doktorky Darilkovej.
Majú stránku www.orthojoy.sk

oblecenieavecicky
17. jan 2024

@januarova Ďakujem ☺️

surinovaj
18. jan 2024

@oblecenieavecicky Platili sme postupne, pri každej návšteve. Keďže je pani doktorka zazmluvnená, VZP nám platby cez Peňaženku zdravia preplácala. Celkovo to víde cca 1000€. Ale cena závisí od liečby, ona vám všetko pri prvej konzultácii vysvetlí.