Ahojte..chcela by som sa opytat, ci mate skusenosti so strojcekmi na zuby, pripadne ci by ste mi vedeli odporucit nejakeho celustneho ortopeda a povedat priblizne ceny..dakujem 🙂
nás vyšiel fixný spolu so všetkým cca 500 € pre dieťa
@ivet1371 prosim ta a za material sa uz pri kontrolach neplati lebo mam z toho total hruzu mam dvoch ktorym potrebujem dat strojcek ☹ a ano nocny viem ze potom bude treba na stabilizaciu lebo inak sa tie zubky poposuvaju spat ☹ to viem z vlastnej skusenosti davala som si strojcek v 20tke a nocny som odflakla a trochu sa mi poposuvali zuby. takze odporucam potom dohliadnut aj na ten nocny poriadne
Zajtra ideme na kontrolu prvy krat ale povedal ze budeme 10 eur platit.mal cenik podla poistovne.pri kazdej ina cena mame doveru a cena najnizsia
@kareta21 ja som nosila strojcek v dospelosti, ale uz je to par rokov dozadu, a ja som si doplacala takmer vsetko, lebo poistovna to preplacala len do 18 rokov.
@petrouchka a kolko to cca cenovo vyslo??
@kareta21 joj, to este boli slovenske koruny 🙂
platila som za kazdu jednu navstevu asi 200 korun, uz neviem presne a strojcek som platila cely
@petrouchka dakujem 🙂 a ku komu si chodila??
Tak dievcata mna to caka s dcerou a cena fixu horny 130 spodny 130 vytrhnutie zubov 160 a mesacna kontrola od 10vyssie plus styri krat vymena obluka 30 a otlacky 33. Hroza nic poistovne nepreplacaju len omrvinky.
@bublinka154 poistovne I'm este okrem toho co platis Ty platia-ja som si pozerala dovera elektronicka pobocka a zašla som
tusim necham detom krive zuby 😀 alebo im zavediem zivotne sporenie na strojcek 😀
Dneska kontrola za 6 eur a vymena gumičiek konećne ma take ake chcela .bledomodre🙂.
Ja viem ze zdravotne poistovne platia ale myslela som ze dost malo ak musia rodicia tolko doplacat. A to nehovorim o rodicoch ktori si to nemozu dovolit. Je to smutne aspon deti by mali mat starostlivost bezplatnu...
Ja som sice s NR ale ceny su tak od 175-250 eur to je aj s poucenim ako umyvat plus kefky.ale mesačne treba za vodu ustnu a pasty treba ratat a kefky .Len tie kefky tak 25 eur .kontrola raz za 1,5 mesiaca od 10-30 eur zaleži od lekara.je to dost penazi.dcera to ma mat 2 roky