Ahojte ženy. Nemáte niekedy pocit takej celotelovej slabosti, v nohách, rukách, taká roztrasenosť, divný pocit, akoby aj na zvracanie? Mám pocit takej ťažoby v končatinách, iba sa úplne zložiť na posteľ do maximálneho uvoľnenia a len ležať... Je to aj taký mix s únavou, ale únavu až tak nepociťujem. Mám hypotyreózu už 13 rokov, liečenú, stabilizovanú. Mňa už napadá to najhoršie diabetes, skleróza multiplex,... Poraďte. Mávate to/mávali ste? Z čoho?
@anjelicek26 Naposledy asi pred 4-5 mesiacmi bolo železo pri hornej hranici, zvyšné markery tiež v norme, ale tak mohlo sa zmeniť... Moja doktorka ma už považuje za hypochondra, uvidíme, či ma s tým nepošle do kelu.
tiež mám hypotyreózu a občas to mávam tiež, neviem, či to spolu súvisí, ale štítna žľaza riadi dosť veľa dôležitých vecí v organizme, napr. aj také základné hospodárenie s energiou, čiže ja som väčšinu života ako keď je mobil na jednej paličke... veľmi rýchlo sa unavím, nevládzem toľko ako iní ľudia, ale viem to o sebe a naučila som sa s tým žiť
Baby, ja nie som až tak unavená, ako slabá... mne sa nechce spať... ja akoby nevládzem uniesť svoje ruky... neviem to popísať...
áno rozumiem, práve včera som to mala tiež, ako keď na mňa lezie choroba, slabosť v rukách len ležať... ale dnes je to už OK - možno nejaký vírus, s ktorým telo bojuje?
Mozno ti chyba obycajne zelezo... zajdi si na krvny obraz a uvidis...