Ahojte dievčatá začínam mať stres. Ze vraj budeme všetci testovaní na covid. Problém je v tom, a týmto by som sa chcela spýtať či to ešte niekto ma tak ako ja, že mne nemôžu spraviť ani klasický výter lebo pri tom vystrájam. Proste na krčnom zažívam hovor a aj doktorky lebo mi nevedia spraviť výber z hrdla, velmi ma napína, alebo vracam pri tom. Z toho mam už taký strach že ani ústa nechcem otvoriť.Co mam robiť? Viem že sa chovám ako debil ale neviem to ovplyvniť :(
Ze vraj zajtra bude vojna😉, never všetkému co čítaš, má to byť dobrovolne
@adula12 lenže ak náhodou budem musieť byť testovaná? Proste ja to nezvládam tie výtery, mam kamošku čo si može do úst dať celého jelena a nič dokonca si vie brnkať po mandli a ja pri tom odpadávam ...
ja sa tiez nechystam..zatial...nehovorim ze nie ale spajla do krku mi nevadi, ale ked vidim jak to "paratko" vopchaju do polovicky do nosa tak mam husaciu kozu neznasam to...a dalsia otazka je tolko zdravotnikov zeby dokazali pokryt toto testovanie? mozu zabudnut ze pojdem nejakemu studentikovi alebo vojakovi alebo komu si pchat spajle do nosa, ktoremu daju nejake skolenie den predtym :D otec kamaratky na teste bol a 2 tyzdne ho bolel nos co mu to tak "odborne" spravili
Prepáč ale to sú hlúpe výhovorky a nič viac. Nikto sa ti nechystá rezať nohu zaživa, ale urobiť trápny vyber.
Zatiaľ nie je ešte určené či je to dobrovoľne alebo nie, tak si dopredu nevyrabaj stres
Kks, kolko mas rokov? To su fakt trapne vyhovorky, akoby ta tam tym sprostym vatovym tamponom mali zabit, alebo co. Ani nechcem vediet, ako budes vyvadzat, ked ti raz pride predvolanie na preventivnu kolonoskopiu 😂.
@pribinak @ndrag baby, ale to nie su vyhovorky. ja mam v okoli viac takychto ludi, co to jednoducho nedavaju a nevedia to nijak ovplyvnit. proste to je nejaka psychicka porucha, ktora sa neda ovladat. to nie je len nejdem lebo... ako som pisala, moja kolegyna grcia u zubara pravidelne a to jej ani do krku nejdu len jej robia kaz. 😀
Tuto budu robit vyter iba z nosa... takze to zvladnes, napinat ta nebude 😉
A ked odpadnes alebo sa pogrcas tak co? Zdvihnes sa a bude alebo utru dlazku
Tak aj ja mam panicky strach ist k zubarovi, ale idem vzdy. Aj za cenu, ze mu tam budem pistat nech mi da dve injekcie pri vrtani a potom mi bude trapne este pol roka z toho, co som tam stvarala. Ked sa chce, tak sa da.
Zeny mam 34 rokov kolonoskopiu som mala urobenú, takže neporovnávaj mne nevadí branie krvi, ani kolono, ani operácie,ešte aj sekciu mam za sebou ale toto do hrdla ten výter to je proste hrôza no bojím sa toho velmi je mi zle z toho...
Baby možno budem za blbu, ale kurník sopa poďme, fakt! Chceme aby to skončilo, aby aj deti mali kľud, svoje krúžky, záujmy, aby sa to všetko vrátilo! Možno som naivna, ale ja som pevne rozhodnutá ísť, mm je citlivý a zvládol to, zvládnem to aj ja a zvládnu to všetci! Čo je 2 týždne boľavý nos oproti tomu, žeby som sa mala dostať na tu ventiláciu alebo mi umrel niekto blízky
Prosím presvedčte aj svojich známych, ja to už robím a verím ze to dáme!
Som naivna??? Asi áno
@ndrag už to mam za sebou to kolono :D
@lenka2710 a teraz mi povedz co sa zmeni ak nas otestuju? ze sa vsetci otestujeme neznamena ze sa vyliecime...teraz sa zomknime a....a co potom? mame lieky? kde nas daju nemocnice vraj plne ..ako sa vyliecime? ved niektori testovani maju v sebe protilatky a vobec netusia kedy prekonali covid.!!..ved pojdeme len do karanteny..a vyhrazat sa ze nepride dost ludi na testovanie tak urobi 🙄ten pajac ako prave povedal ze urobi to ze zavre vsetko aj krajinu a polozi ekonomiku za dva meiace ..😲nech si pcha tie tycinky kade chce ..
Neboj, bude to len vyter z nosa. Nie z hrdla.
@jarhal on ju položí aj bez zavretá, ide mu to skvele a povedal, že sa dohladavat kontakty nebudú, tak potom načo to robí? Za čísla?
@jarhal ok, beriem, je to tvoj názor, ale keď odhalia zas ľudí ktorí sú infekcni a roznasaju to ďalej a ostanú v karanténe zas sme aspoň krôčik bližšie k tomu, aby sa opatrenia uvoľnili, neviem, ale čo tým stratíš ked pôjdeš??? Ja nič, takže pôjdem a možno to mam aj ja a neviem o tom 🤷♀️
Inak budu brat len vyter z nosa, nie z hrdla
Ak vysledok bude, trepnem, 100 000 pozitivnych, mozno vacsina bezpriznakovych, co potom? Lockdown? Izolacia nakazenych aj s rodinou. A ak bude vysledok viac 300 000 tis. Len sa zamyslam, aky bude dalsi krok.
Prezijes vies kolko ludi tam napinalo? Deti testovali a prezili to. Este to ani nie je a uz zbytocne stresujes. Mna tiez natahuje aj zubara. Pri rontgene zubov som sa povracala,ale nejdem stresovat. Nejako si tam budu musiet s nami poradit. Ked to uz bude iste,budeme trenovat dychanie a pojde to,neboj.
Ale na druhej strane ma teší, že tu čítam aj pozitívne ohlasy, tak aspoň tam nebudem sama 😂😂😂
@ludka1402 dnes to Pelegriny hovoril, dajte tomu 500000 bude pozitívnych, tak čo potom? Však si zoberme, že každá rodina x2 alebo aj 4. To všetko bude musieť do karantény. Co potom?
nepojdes a hotovo. nestresuj dopredu. 😉
inak moja kolegyna tak ma, k zubarovi chodi s dvomi lexaurinmi v sebe, uz par krat sa im tam povracala. 😀 takze chapem ta a viem, ze to neovplyvnis. moj ujo presne tieto vytery nezvladal, na gastro ho museli uspat ked uz tam siel po tretikrat. 😀