Ahojte, mám celodenné točenie hlavy niekedy do toho búšenie srdca, slabosť , únava nerovnováha,s čoho to môžem mať?tlak v norme.
@janula2511 Anémia? Mala som tieto isté príznaky, tlak vždy ukážkový, a výsledok bol ťažká anémia, žiadne vstrebávanie železa.
Ako bolo spomenuté vyssie jankou608, pricin moze byt hned niekolko, a ak vies, ze to nie je sposobene tlakom, na tvojom mieste by som urcite zasla neurologiu. Prajem ti vela zdravicka, nech cim skor prides na pricinu a zlepsi sa ti to. 🙂
@wtroa001 na tlak beriem liek bigital.ten mám do 140/80.alebo že by z lieku bigitalu by som mala tieto stavy?
Tiez mam celodennu unavu iba vecer mi je o trochu lepsie, v praci chodim ako matoha nevladzem, neviem z coho, a horsie to je ked som hladny.
@janula2511 Pribalový leták si si prečítala? Tam sú spomenuté nežiadúce účinky. Lebo v úvodnom príspevku si nepísala o užívaní liekov na tlak.
@janula2511 nie som odbornicka, neviem ti povedat, skus sa poradit s lekarkou alebo s niekym kto ma tiez skusenosti s tymto liekom 🙂
@janula2511 Ahojte . Chcem sa spytat,mam tiež celodenne tocenie hlavy už štvrtý deň. Preto sa Vás chem spýtať čo bolo vašim problémom alebo akú diagnózu Vám zistili.. vopred ďakujem
@pavolpompa ahoj, zistili ti nieco? Vdaka
@janula2511 príčin môže byť veľa. Radšej s tým treba ísť k lekárovi. Ja som mala závraty od krčnej che ale u teba to tak byť nemusí. Ak je to vážne je potrebné neurologické vyšetrenie.