Celkova rinoplastika v Nitre - lokálna anestézia

luucciaa
6. sep 2015

Ahojte babule, chystam sa na celkovu rinoplastiku, ale chcem to podstupit iba v lokalnej anestezii. Kto ma aku skusenost v lokalnej s lekarmi a klinikami v NR popr.v BA.

mia997
6. sep 2015

Ja v trnave,čo ťa zaujíma

luucciaa
autor
6. sep 2015

Ahoj mia997 v lokale si bola?? Ktory lekar a co vsetko Ti robili?? Aka klinika??

luucciaa
autor
6. sep 2015

@mia997 este by ma zaujimalo ci po umrtveni si naozaj necitila ziadnu bolest ani ked Ti kost sekali atd?? S vysledkom si spokojna??

tjaden
6. sep 2015

fúúha nebojíš sa? ja som si radšej dala celkovú....zobudíš sa akoby prešlo len 5min, akurát, že som potom zvracala krv, doktorka vravela, že pri takejto operácií krv steká do žalúdka ten ju začne tráviť a tak začneš zvracať. Mne to robili v Banskej Bystrici v Rooseveltovej nemocnici a som totálne nespokojná, na nose mám priehlbiny akoby mi zle vyrovnali kosti, veľmi to vidno.

luucciaa
autor
6. sep 2015

@tjaden prave ze sa bojim tej celkovej narkozy kedze v rodine mame dispozicie ku tromboemb.chorobe. Tie umrtvujuce injekcie sa daju hravo zvladnut a potom uz pohoda. Tie zvuky lamania apod by mi nevadili. Ano v BB?? A ktory lekar?? Aj ram som bola na konzultacii. A bola si to reklamovat?? Co Ti povedali??

tjaden
7. sep 2015

Válentová - Strenáčiková, nie nereklamovala som, nechcelo sa mi s nimi ešte naťahovať, ta krava mi stále vravela, že ono sa to časom upraví..no neupravilo..., ak by si aj chybu priznala, nič mi to nepomôže, mám iné zdravotné problémy,iné operácie, dieťa...ja už na žiadnu operáciu ísť nepôjdem.

mia997
7. sep 2015

@luucciaa Ja neviem už ako sa volá tá klinika, veď tam je možno len jedna. Mne ale nesekal kosť, ak by sekal, bolo by to v celkovej anestéze. Cítila som len umrtvovaciu injekciu, to bolelo strašne, potom v pohode, nič nebolelo. Ani po operácii nič, len som mala opuch,ale nič ma nebolelo, ani hlava

mia997
7. sep 2015

aha euroclinic to bolo

malinka158
7. sep 2015

zienky kolko to asi priblizne stoji? moj nostek tiez nieje idealny 😒

malinka158
7. sep 2015

@mia997 dakujem 🙂 nie je to zase az také drahe 🙂

luucciaa
autor
7. sep 2015

@tjaden aha tak to ja bola u ineho lekara v BB. Ale chapem ze sa Ti to nechce riesit kedze mas este ine zdr.starosti.

luucciaa
autor
7. sep 2015

@mia997 aha tak tu poznam no nepocula som na nu velmi pozitivne ohlasy :/

luucciaa
autor
7. sep 2015

@malinka158 zalezi od toho kde ale vetsinou od €900,- do az €2000,- mozno viac

margaretka4
7. sep 2015

@luucciaa známy bol pred pár rokmi v BA v lokálnej, vravel, ze nikdy viac, cítil tlaky, počul to rezanie...., ze keby to bol vedel, dal by si celkovú:-/

luucciaa
autor
7. sep 2015

@margaretka4 s tym aj ratam, pre mna je podstatne ze by som necitila bolest. Nevies u koho bol??

tjaden
7. sep 2015

@malinka158 ahoj mne vraveli, že podľa toho koľko potrebuješ "opraviť" , ak len časť nosa je to lacnejšie, ak celý nazýva sa to "komplikovane" a teda drahšie, tak ja som si pozerala milion nemocníc kde to robia, všade sú úplne iné ceny a musíš rátať s tým, že neplatíš len za plastiku, ale aj za anestézu (mňa stála 300eur!) no a za dni, ktoré tam stráviš, jo a tiež predoperačné vyšetrenia, toto poisťovňa neprepláca, neviem koľko sa za ne platí, moja doktorka si vymyslela, že to potrebujem zo zdravotných dôvodov, povedala, že by som sa nedoplatila...Celkovo ma to stálo 1200eur

mia997
8. sep 2015

@luucciaa Ja som veľmi spokojná,ale tak to už je 5 rokov minimálne

luucciaa
autor
8. sep 2015

@mia997 to ma tesi ;) tak ale to je vsade, niekto je spokojny, iny nie ... sto ludi, stu chuti

malinka158
8. sep 2015

@tjaden tak ja mam trosku taky hrb na nose vyzera ako krivy 😀 ale to mame v rodine 🙂 ja som uz davnejsie nad tym uvazovala, len som na to nenabrala odvahu 🙂

luucciaa
autor
8. sep 2015

@malinka158 akurat som zaparkovala pred ULK v BA a idem o chvilu na konzultaciu k Mudr. Gubovi... Potom sa ozvem a mozno Ti to pomoze v rozhodovani ;)

luucciaa
autor
8. sep 2015

Takze zienky, bola som v ULK a som definitivne rozhodnuta absolvovat zakrok tam. Budu to mat vo svodnej anestezii a druhy den pojdem domov. Pan doktor na mna posobil velmi ludsky a profesionalne. Vse perfektne vysvetlil no bola som nadsena. Dotazy?? ;)

tjaden
8. sep 2015

@malinka158 ahoj no presne to som mala aj ja tak som si myslela, že to bude jednoduchá operácia kedže som nechcela upraviť špičku nosa, lenže keď ten vrch spílila kosti potom boli príliš od seba, tak ich musela rozbiť a znova zmodelovať aby boli bližšie pri sebe. Vieš čo smelo do toho, mne to síce nevyzerá tak ako som chcela keďže to doktorka kus spackala, ale stále lepšie než ten obrovský hrb čo tam bol. Toľko ma za to na škole šikanovali, že som sa už obzerala zakaždým, keď sa niekto pri mne zasmial ...už mi z toho doslova šiblo 😢 teraz na mňa už konečne nikto nečumí ako na divný zázrak prírody 😉

margaretka4
29. sep 2015

@luucciaa neviem u koho bol

monnyqa
21. jan 2023

Septotinoplastika