Celková oprava zubov

18. mar 2023

Dobrý deň. Nemáte niekto skúsenosť s celkovou opravou zubov. Všetky zuby extrahovať lebo sú všetky pokazené, aké sú možnosti novej protézy alebo koruniek. Či je to lepšie v súkromnej ambulancii. A koľko asi teraz tieto úkony stoja. 😔 Ďakujem

bellugia
18. mar 2023

Och... Neskutočne veľa- Všetky zuby??? Ja v Ba platím za neprerezanú osmičku vyberanie v podstate už chirurgické 250€, za vytrhnutie zuba, ktorý bolí 50-100 €. Nový zub vraj 300 plus... to sú nenormálne sumy! Je to jedno kde, v súkromnej, kde sú kvalitní odborníci, zaplatíte viac, záleží aj od regionu, ale treba hľadať hlavne profíkov. Pozor na to, že vám vytrhanie a takéto protézy, korunky, odporučí zubár, ktorému by ste len fajne naliali do vrecka :D A pritom stačí opraviť kazy...A aj to nie je lacné v dnešnej dobe. Zubári su často skvelí podnikatelia. Zarábajú na utrpení :D

drobcek26l
19. mar 2023

Nájsť zubára a riešit to s ním. Ísť od zuba ktorý robí najväčší problém a postupne opraviť všetko čo sa dá. Trhať až v poslednom rade. Protéza nieje výhra.
No bude to drahé. Normálny zubári to teraz tipujem tak okolo 100€ jeden zub oprava. No a kliniky ako je Shill napríklad tak tam okolo 300€. Sú to pálky.

oli18
19. mar 2023

Najdi si na Gooģli zubarov v tvojom okoli a pozri si ceny, vacsina ma webove stranky. Moj postreh je, ze lacnejsi su ti v prenajatych priestoroch, ako ti, ktori si postavili svoje kliniky a zobrali na ne uvery. To zakonite musia premietnut do cien. Kamos zubar, ktory pracuje v malom mestecku mi povedal, ze kto by mu tu draho platil za jeho vykony, ak je to hladova dolina.
P.s. sukromni su komplet vsetci zubari. Lecnejsie ti urobia studenti, pre ktorych je to prax (robia pod dohladom).

gabika0825
19. mar 2023

@oli18 toto je úplná blbosť s tými priestormi. Je to skôr od lokality a od mena. Priestory s tým nemajú nič. Ja by som autorke odporučila aby skôr vyhľadala zubara v menšom meste, v menej prémiovej klinike ak ide o financie ale čo sa týka toho výsledku, to neviem či bude spokojná.

adulka182
19. mar 2023

Ahoj skus Apolónia v Tvrdošíne , budú ti vediet poradit čo je najlepsie pre teba. Mne tam robili fazety aj implantát a spokojnosť

autor
19. mar 2023

Dakujem

oli18
20. mar 2023

@gabika0825 tak v pripade mojho zubara to blbost nie je. A je to aj logicke, nemyslis? Neviem, odkial by zobrali zubari prostriedky na pozemky, budovy a vybavenie celej kliniky, ak nie z uverov bez toho, aby to premietli do cien. Moji znami maju tie iste skusenosti. A co je menej premiova klinika? No predsa prenajate priestory 🙉. A to, co jej radis ty, som jej poradila aj ja.

zlatovlaska123
22. mar 2023

Najprv píšeš celková oprava a v zápätí chceš všetky extrahovať. To je sakra rozdiel. Zájdi si na konzultácie do viacerých kliník a uvidíš, čo ti navrhnú. Vždy sa najprv zachraňuje, čo sa dá a následne sa riešia náhrady chýbajúcich zubov. Jedno aj druhé stojí majland. Záleží, v akom stave je chrup.

frantiska
13. apr 2023

@zlatovlaska123 pochodila som vela zubarov za mna ak mozem doporucit BBDental klinik Bratislava ludsky zubar ktory sa snazi zuby zachranit a co je hlavne ma prax viac ako 10 rokov