Celková anestézia u zubára - cena

2. nov 2024

Ahojte absolvoval niekto opravu zubov v celkovej anestéze? Ak hej prosím poraďte kde ste boli spokojní a koľko vás to stalo ďakujem

sisska96
2. nov 2024

Však neprežiješ ,????

janka1011
2. nov 2024

Prosím ťa, nie si hádam malé dieťa, aby si nezvládla opravu zubov. Tie peniaze myslím si, že sa dajú aj využiť aj lepšie. A áno, pokiaľ nemáš odporučenie od psychiatra, stojí to veľa.

gemerka17
2. nov 2024

Už si tu dnes písala. Co tak zdvihnúť telefón a opýtať sa alebo prestudovat cenníky. Fakt horšie ako malé decko.

ronie338
2. nov 2024

Robila som v ambulancii kde sme uspavali. Záleží od anestéziológa a jeho ceny, bol nejaký základ a po 3 hodinách sa za každú ďalšiu nacatu platilo viac. Co si pamätám 400 eur bol na prvé 3 hodiny, každá ďalšia neviem ci plus 100 alebo ako. Ale samozrejme záleží aj od mesta. Mali sme aj pacienta 8 hodín v kresle ale tam sa robila aj chirurgia. Plus je príplatok aj za ošetrenie ak sa nemýlim. Treba si nájsť kliniku kde robia a ísť na konzultáciu. Na tu je potrebný rtg snímok ktorý je bezbolestný a dá sa v poriadku vydržať. Na konzultácii povedia cenu aj všetky informácie. Keďže je to celková anestézia, bude nutné mať pred nou aj predoperacne vyšetrenia ale to zase povie anesteziolog co potrebuje. Kľudne napíš keď niečo ešte chceš vedieť. Mali sme ich celkom dosť a často a keď tak viem aj odporučiť kam by som šla ja. Lebo poznám tých lekárov a viem ako sa k pacientom správajú.

ronie338
2. nov 2024

@sisska96
@janka1011 sú ľudia ktorý majú taký strach zo zubára ze k nemu nejdu, je problém ich dostať do čakárne, spraviť snímok a pozrieť. Mali sme niekoľko takých práve po lekároch ktorý mali presne názor ze musí vydržať a to zvládne. Človek proste dostane blok. Mňa nikto nedostane ku žene gynekologicke. Stačila jedna aby som mala strach tam chodiť. A to bola detska gynekologicka ktorá mi spravila obrovský blok. Roky som sa z toho dostávala. Ak to človek nezažil, nepochopí.

amelie2017
3. nov 2024

Nesudte, ked neviete dovod. Napr. ja tiez teraz hladam zubara, kde mi daju zuby do poriadku v celkovej anesteze. Mam polohove vertigo a nevydrzim lezat na chrbte ani 5 minut bez toho, aby som sa nepovracala a nasledne sa mi toci hlava aj cely den/dva. Ani sedacia nepomohla.