Prosim,absovolal niekto celkovu anestezu u zubara v Trencine? U koho? Ako ste to zvladli? Kolko to stoji? Dakujem
Ahoj a čo ti majú robiť, keď potrebuješ celkovú anestézu?
v Trenčíne nie, ale v Piešťanoch viem, cena anestézy cca 150 eur + cena za ošetrenie..ak by si chcela kontakt ozvi sa
Nejde o komplikovaný zákrok, ale bola som tam včera a nakoľko mám panický strach a veeeeeľmi nizky prah bolesti, nezvládla som to...a to mi musia urobiť 4 zuby. Tak som si načítala, že sa to dá aj v celkovej anestéze, resp. aj doktorka mi povedala, že to už robili aj u nich. Len som chcela vedieť cenovo, ako sa to pohybuje...
pilinka1 - môžem poprosiť ten kontakt, resp. názov kliniky, kde to robia?
Ďakujem
@kalafutka a tebe nezaberie ani keď ti to umrtvi? Pretože ja mam tiež panicky strach len keď počujem tu vŕtačku, ale vždy si to dám umŕtviť a necítim nič. Stoji to 10 € a môže si robiť som mnou čo len chce, úplna pohoda. Zbytočne podľa mňa stresuješ s celkovou anestézou.
som v zahranici tu maju taky plyn ( hlavne pre deti) to cloveka omami ako keby bol opity ale je pri vedomi. Lebo ked je v celkovej anestezii clovek musia mu non stop kontrolovat cinnost srdca a nie vsade to robia, nedavno v okoli tak zomrel muz nezistili ze mal problem s dychanim a prestalo bit srdce pocas trhania. Celkove anestezia je velka zataz na telo a to by malo byt v len tazkych nevyhnutnych operaciach. aj sekciu je lepsie mat pri spinal a byt pri vedomi.
injekcia staci uuuplne, tiez som mala respekt pred zubarskym kreslom, ale po injekcii je vsetko ok, a hlavne som zmenila postoj k zubarom, je to ako ist na kozmmetiku, je to bezbolestne a budes po tom krajsia 🙂
Kým len vrtala, tak v pohode, to som necítila, ale mne ťahali nervy a čistili zubné kanáliky...to sa nedalo vydržať...ale to je jedno...na to som sa nepýtala...chcela som len vedieť, či to absolvoval niekto v Trenčíne
@kalafutka tak potom si asi skutočne radšej nájdi lepšieho zubára, lebo čistenie zubných kanálikov a ťahanie nervov má byť bezbolestne, keď je to urobené správne.
Mám problém s daviacim efektom
Zubár mi odporučil nájsť odborníka
Ktorý mi urobí zuby v krátkodobej narkóze
Nemáte niekto kontakt
Viem ze sa to da urobiť v Martine
Dík
@pilinka1 prosim dali by ste kontakt?
celkovu som este nepocula. Co ide o nejaky komplikovany zakrok? operaciu?