CBD Zelená zeme

anka280
23. apr 2022

Má tú niekto skúsenosti s CBD-ckami Zelená zeme....alebo možno iná značka panicka porucha úzkosť nespavosť

cbdprodukty
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nina1209
25. apr 2022

@anka280 ja používam tieto sú síce drahšie ale pomôžu pri všetkom načo si spomenies. Pomohli mi keď mi bolo naozaj veľmi zle. Psychicky🙂 odporúčam

anka280
autor
25. apr 2022

@nina1209 teraz som už objednala ten zo stránky zelená zeme tak vyskúšam ....nabudúce mozno skúsim ten ktorý odporúčate vy tiež vyzerá veľmi dobre

anka280
autor
25. apr 2022

@anka280 ja som objednávala cbd+cbg tak uvidíme tiež nebol najlacnejší ale dúfam ze zaucinkuje

nina1209
26. apr 2022

@anka280 vždy treba hlavne vedieť ako uzivat koľko kedy a všetko okolo nakoľko potom to môže spôsobiť viac škôd ako úžitku

anka280
autor
27. apr 2022

@nina1209 akurát som vyskúšala 2kvapky pod jazyk toho cbd tak zatiaľ trosku sa mi zatocila hlava a neviem taky divný pocit ...neviete mi vy poradiť ako ste začínali vy alebo ako by bolo najlepšie začať pre mňa..alebo že ako vy som sa mala cítiť po správnej dávke uzitia...alebo kedy po ako dlhom užívaní by som mala cítiť ze mi zabera...pretože mám dosť silné psychické problémy momentálne a nechcela by som brat AD pri 2 malých deťoch...

bibcabi
Odpoveď bola odstránená
Zobraz