CBD olej na úzkostno - depresívnu poruchu

majkazpd
15. apr 2022

Dobrý deň, chcela by som radu ohľadom cbd oleja. Potrebujem na uzkostno depresivnu poruchu, uz sa to tu na MK riesilo, ale neviem najst tu danu diskusiu. Mate niekto skúsenosti? Ktorý, prip z akej stranky a kolko %tny? Vopred Ďakujem

kluska
15. apr 2022

https://innubio.com/cz/p/olej-5-cbd-10ml.html tento by som ti odporucila. Kamoske pomohol presne na to co ty potrebujes. Mozes si kupit z tejto stranky, ale mam aj doma a mozem ti poslat a usetris na postovnom. Precitaj si, je to firma, ktora ponuka najvyssiu kvalitu a mam skusenosti, ze v porovnani z inymi firmami, tento je silnejsi. Sama ho uzivam a som velmi spokojna.

patrissaa
16. apr 2022

@majkazpd myslím si, že na tento problém nezaberie Žiaden CBD olej, zmierni jeho účinky na nejakú chvíľu ale nevylieči to, skúste zájsť radšej za nejakým psychológom, ktorý má s týmto väčšie skúsenosti ako nejaký CBD olej, a samozrejme Vám držím palce😊

jankja
16. apr 2022

@patrissaa no, mne práve žiadny psychológ nepomohol, keď som to potrebovala. Bola som za dvoma… musela som si ponôcť sama… to je moja skúsenosť.

majkazpd
autor
16. apr 2022

@kluska veľmi pekne dakujem, pozriem a ak tak napisem vam a dohodneme sa 🙂

majkazpd
autor
16. apr 2022

@patrissaa ja viem, psycholog mi ale moc nepomohol, tak skúšam takto, ale dakujem za odpoved 🙂

majkazpd
autor
16. apr 2022

@jankja a ako si si pomohla? Mozno sa inšpirujem, Dakujem pekne za odpoveď 🙂