CBD olej na úzkostno - depresívnu poruchu

27. jan 2021

Ahojte, prosím užíva tu niekto CBD olej na úzkostno depresívnu poruchu? Pomáha? Nie je návykový?
Môže sa užívať spolu s antidepresívami?

teleskop
27. jan 2021

co som vcera studovala pre sestru tak cbd moze menit posobenie antidepresiv a vice versa...ale na fb v jednej skupine mi pisali, ze aj pri AD beru CBD olej..Ja by som sa pridala s otazkou ci tu niekto berie CBD na chronicku bolest. Tak ci onak, olej som dnes obejdnala za 70 eur a pojde aj psovi, ten ma strachovu agresivitu

autor
27. jan 2021

@teleskop odkiaľ ste objednavala? Je tak drahý? A vlastne zbavený tej drogy?

kolieskova232
27. jan 2021

muz objednaval z ciech, nejakych 50 euro hovoril, ze stal, ja mam skusenost s nim pri uzkosti a teda mam pocit, ze mi to nieco pomohlo, necitila som sa az tak zklucene a muz si ho dava na nespavost

autor
27. jan 2021

@kolieskova232 a ako dlho to uzivate? Nie je navykovy? A ine lieky v kombinacii? Pripadne ste sa radili aj s lekárom?

nicicka
27. jan 2021

@kolieskova232 A koľko % bol? Zdá sa mi nejaky lacný. Suseda kupovala 30% za cca 200 eur. A tiež asi nie je olej ako olej...

bayuska
27. jan 2021

mna by zaujimalo ako dlho ste to museli uzivat, kym ste zbadali nejake ucinky? tiez uz neviem po com siahnut, s antidepresivami som bola neschopna normalneho zivota, bola som jak zelenina... tak som sa zaryla, ze to zvladnem, takze som tam uz viac nesla, ale teraz to uz zas zacina byt zle, tak hladam moznosti

angi07
27. jan 2021

ja som brala na panicku poruchu a depresie. brala som 10% ale treba s tym.postupne prve 3 dni 1 kv.potom 2 kv.potom 3 potom pridat aj na vecer atd.atd. nesmiete ze hup hup a hned vysoke davky.takze chvilu potrva kym zacne ucinkovat.( zo zaciatku som brala spolu s frontinom ale ten som rychlo vysadila) moj 8 r.syn berie aktualne 18% -5 kv.pred spanim aby nebol unaveny cez den nakolko uz je to silne a strasne dobre sa od toho spi. bezne sa davaju 5 az 10%... ja som brala dlho a aj pocas prveho trimestra napr. 😊 navykove nie je ale odporucam ked chcete vynechat tak postupne znizovat davky nie hned vysadit.TREBA KUPOVAT TAKY KTORY MA CERTIFIKAT. je toho vela na trhu . dobre su z Royalqueenseeds( holandsko) alebo od medicann.sk 18% kupujem za 99€ .

babulka97
28. jan 2021

@nicicka to už je silný

nicicka
28. jan 2021

@babulka97 aj to človek cíti nejak že je to silné?

elisse247
28. jan 2021

Presne nie je CBD ako CBD niektoré oleje majú strebateľnosť 20% preto nezaberajú. Ja som ako nezávislý predajca CBD pre Švajčiarsku firmu ak chcete viac informácií tak mi kľudne môžete napísať.

autor
28. jan 2021

@angi07 a uzivas este stále súčasne aj s frontinom alebo antidepresíva?

autor
28. jan 2021

@elisse247 môžeš napísať viac? Pripadne link?

elisse247
28. jan 2021

Samozrejme veľmi rada, len link musím poslať do súkromnej správy lebo keď ho dám sem mi to zmaže. 😕
Toto CBD je ako koncentrát rozpustný vo vode vo forme kvapiek. Čiže ráno sa stačí napiť. Rozpustnosť a účinky v tele má 95 až 98%. Spracováva sa micelarnou technológiou a je zúžitkovana celá rastlina pričom v niektorých olejoch sú iba semená spracovávané preto nemá také účinky. Cena je 70€.

angi07
28. jan 2021

nie 🙏s pomocou oleja som vysadila vsetky lieky.uz 3 roky neuzivam nic.olej som brala 1 rok

angi07
28. jan 2021

@nicicka 30% uzicaju.onko pacienti...troska to utlmuje a zbytocne take drahe a take silne ked nemas take problemy

nicicka
28. jan 2021

@angi07 Inak ako to je napr. v ČR? Viem že tam je to legálne u nás sa vraj má zlegalizovať. Dávajú to tam aj na predpis sa je šanca že to bude aj u nás na predpis?

elisse247
29. jan 2021

@nicicka už to je zlegalizovane čaká sa na vyhlášku. Pokým by to mali začať dávať na predpis musela by sa nájsť firma ktorá to bude dodávať do lekární keďže na Slovensku ešte taká nie je. Osobne si myslím že keď už príde CBD tak do popredia tak si ho firmy aj nechajú a na predpis bude nejaká slabá náhrada.

lucysubova
2. feb 2021

Ahoj...mne velmi pomohol na panicku poruchu po porode...moze sa uzivat aj s AD ale odstup musi byt. Ja odporucam kvalitne certifikovane americke oleje, ktore mne velmi pomohli aj ked som bola pozitivna na covid🙏 fakt treba pozerat na kvalitu. Osobna skusenost.

dadus_ka
2. feb 2021

Ja som brala a mne pomohol velmi. Hlavne na nespavosť, vdaka nemu som vysadila nieky na spanok. Pomohol ale aj na svalové napätie a prudké zasklby. Brala som aj s AD, nevylucuje sa to.

nicicka
3. feb 2021

@lucysubova akú značku si mala prosím?

teleskop
3. feb 2021

no beriem cbd dva dni, kupila som si ho na chronicku bolest co som prekvapena velmi upokojuje, pospevujem si, no sila...

autor
3. feb 2021

@teleskop odkiaľ si objednávala?

teleskop
3. feb 2021

nejaky mann

mancalucia
4. feb 2021

@angi07 moja teta tiez. Ma 72r.a vysadila uz lieky na tlak a stitnu zlazu. Mme napravil nervovy,hormonalny system, spanok, atopicky exem, stres a uzkost. Tete pomohol tiez pri chemo, chronickych bolestiach, s hustotou kosti a zrakom

teleskop
4. feb 2021

@mancalucia po akej dobe a v akych davkach?

mancalucia
6. feb 2021

@teleskop tete to trvalo dlho,lebo ram sme riesili v prvom rada rakovinu a az potom ostatne (vca 6 mesiavov) a mme po 3 tyzdnoch zacal ucinkovat

qqqqqqqqq
7. feb 2021

@elisse247 ahoj,prosim mohla by si mi do sukr.spravy napisat viac o oleji,pripadne hodit link? Velmi pekne dakujem za pomoc

elisse247
7. feb 2021

@qqqqqqqqq ahoj samozrejme píšem ti správu.

sagittka
1. mar 2021

@dadus_ka ahoj prosim ta ktory cbd konkretne si uzivala? Dakujem moc

dadus_ka
1. mar 2021

@sagittka ahoj 15%fullspectrum od Euphoria