Ahojte mozete mi prosim poradit cbd olej ktory by mi pomohol hlavne na uzkost ale posobi aj proti zapalovo? Na trhu je teraz toho strasne vela a preto by som potrebovala poradit. A hlavne nech je to aj za rozumnu cenu a nie zbytocne predrazene. Dakujem krasne🙂
@kacenka0950 ja tiež odporučám Goodie 🙂 aj keď ja mám stamať cbg ale super 🤞
@kacenka0950 pripnem sa, tiez ma to zaujima. Kolko % je naj? A ake je davkovanie? Pomaha vam?
@viktoria1425 a naozaj to pomaha na uzkost? A v akych davkach?
Ja mam cbg čo je komplexnejšie ako cbd a mam 5%.
Najprv som to brala pravidelne po kvapke pod jazyk ale nemam pocit,že som sa vdaka tomu citila lepšie.
Možno malo kvapiek som brala neviem.
Pomohlo mi to skor na afty,vyrazky,ekzemy a hlavne na psoriazu.
A mam velmi bolestive menstruacie a vdaka tomu som prvykrat v zivote nebrala lieky.
Čiže po psychickej stranke nemam pocit ale v inych veciach určite pomohlo 🙂
@viktoria1425 ja len že pri CBG je to práve naopak CBD má širokospektrálnejšie účinky na organizmus ako CBG. CBG sa väčšinou pripisuje ku konkrétnym veciam
@kacenka0950 ja mám CBD od Vitana X s kurkumínom ktorý zmierňuje a potláča zápaly. Mne veľmi pomohol.
Ja mám zo slovenskej stránky getcbd.sk a môžem odporúčať zatiaľ, dokonca som im písala email lebo som si nebola istá a boli veľmi nápomocní. Zobrala som si 5 % koncentráciu a úplne mi vyhovuje. Mimochodom majú poštovné zdarma na všetky objednávky čo si myslím, že je celkom plus. 😅
@danie_85 a mate full spektrum? Lebo vraj slovensky vyrobcovia maju slabe cbd kvoli tomu ze je to nelegalne. Preto sa radim lebo fakt neviem odkial objednat. Je toho vela a vraj vela nespolahlivych. 😏
@kacenka0950 ak ešte zháňas kvalitné cbd viem odporučiť
@ritter ahoj napíš mi prosím ťa do správy. Ale vždy je najlepšie kontaktovať alebo teda komunikovať priamo s predajcom a dávkovanie prispôsobiť aj svojej váhe a teda problému a prípadne aj liekom či sa užívajú. S tým treba pracovať lepšie je začať menším množstvom a postupne pridávať.
Ja mám z goodie.cz a kód je tam tuším stále DOCKA5 alebo len DOCKA nepamätám presne