Ahojte začala som užívať CbD olej kedy prosím vás sa objavia prvé výsledky? Aké máte skúsenosti? Ďakujem.
@jessi06 očakávala by som od cbd oleja že zaberie hneď
Chápem užívam ešte aj atarax keďže ešte CbD nezabralo. Uvidíme no o pár dní ci zaberie
@1andrea111 píšu o pár dní vidieť výsledky no som zvedavá aj ja či to niečo spraví.
Ono dlhodoba depresia a stavy úzkosti znamenajú mierne poškodenie mozgu pri vylucovani hormónov. Na to treba lieky , normálne od psychiatra , aké lieky ste užívali?
@diamondsspaces elicea a atarax
Citala som vyjadrenia lekara, ze ucinky Cbd nie su absolutne nicim podlozene a nepatria na liecbu psych. ochoreni. To bola len modna vlna tych olejov. Mozno su na urovni placeba.
@stanulienkat no ktovie
@jessi06 kto ti povedal, ze Ecka su karcinogenne? Mozno niektore pridavne latky vo velkom mnozstve ano. Ovela karcinogennejsie su vyprazane jedla, mastne jedla, udene, fajcenie a obezita.
A pritom vela ludi fajci, nezdravo sa stravuje a su tucni....
Neoplati sa kupovat CBD olej a dufat, ze zaberie ako zazrak na vsetko. V prvom rade CBD je precenovane v zmysle, ze cim viac CBD tym je zazracnejsie. Sportovci bezne uzivaju CBD v prasku, ktory sa pridava do oleja kvoli energii, vykonnosti, atd. Podstatne je aby olej bol full spektrum, potom je mozne hovorit o ucinnosti mozno aj na depresie. Da sa najst aj vyrobca na Slovensku, ktory ti tiez povie ze ked chces tak ti namiesa aj 40% CBD olej, ale to nema zmysel bez tych dalsich latok, ktore su navzajom v synergii. Taky olej zase tiez nestoji 50€.
@stanulienkat Keď si prečítas pribralovy leták je to tam cierne na bielom 👌všade to pchaju 🤮🤦♀️,tie lieky majú pomáhať nie ešte v tele narobit zle.
@jessi06 ako často jedavate ryby? Je dokázané že ľudia ktorí nekonzumuju rybí olej ,konkrétne omega 3 (DHA), môžu pociťovať depresie , mozog je z tuku a vody . Práve to DHA tvorí náš mozog . Ak hi mate nedostatok , aj to môže byt príčina. Všetko so všetkým súvisí. Skúste sa zamerať na stravu , či jete zeleninu, či jete pravidelne , či nejedavate neskoro v noci. A vitamínom D ste kamaráti? Ľudia po zime ho majú nedostatok a aj preto sa môžete cítiť tak ako sa cítite.
@diamondsspaces beriem vitamíny a začala som aj omega 3 aj koli imunite.
@jessi06 keď máš len ľahké problemy možno ti to pomôže ale pri horších stavoch treba antidepresíva