Jedna zväčša o problem s nervozitou a úzkosťou, riešim to na terapiach a rada by to podporila aj cbd kvapkami.
Prečítaj si na nete o " Syndrom priepustného čreva "
Spôsobuje úzkosti, nervozitu, nespavosť ...
@vakatko nič v zlom, ale na čo? Aby som si robila doktora a diagnostikovala sa cez Google?
@vakatko ale ďakujem, nemyslela som to v zlom
Niekto sa ti snazi poradit a hned si “mudra”. Tak nech ti na terapiach predpisu ine psychosracky a budes hned “podporena”, lebo zjavne ti to nezabera, ked sa chces podporit CBD olejom. Treba odstranit pricinu a nie dosledok. Vakatko ti mozno dobre radi, mozno aj z vlastnej skusenosti, tak si to aspon precitaj, kym zacnes držkovať.
Môj muž užíva CBD a prestávkami už druhý rok a nevie si to vynachváliť. Lepšie spí, má viac energie, celkovo sa údajne cíti lepšie. Užíva rôzne sily CBD, strieda to. Láka nato aj mňa a veru asi aj vyskúšam, tieto jesenné dni na mňa pôsobia ako čistá depka, zle spím.
@vakatko ďakujem ti, predsa si o tom niečo prečítam🙂
To som rada 🙂
Zmena stravy, Probiotiká a dobrý spánok ti pomôžu cítiť sa lepšie.
Všetko dobré prajem.
@vakatko ďakujem a ešte raz sa ti ospravedlňujem. Inak niečo som si o tom čítala, a je to naozaj veľmi zaujimava téma, som rada ze o tom počujem.
Ano je a spôsobuje to veľa zdravotných problémov, fyzických aj psychických.
Odporúčam ti výbornú knihu " Staroveké liečenie " od Dr Josh Axe, veľmi mi pomohla.
Na úzkosti je výborný pohyb, prechádzky a túry v prírode a ukľudnujúce čaje z Lubovníka, Medovky, Levandule, mám veľmi rada Rumanček s Mätou pred spánkom.
Podľa Ajurvédskej medicíny elixírom na zdravú imunitu a psychiku je Zlaté Kurkumové mlieko, alebo Zázvorový čaj s Kurkumou medom a citronom.
Oba recepty nájdeš na google 🙂
V prvom rade nekupuj ciste CBD, je to skor len “reklamny trik” za tazke peniaze. Pozeraj hlavne full spektrum, nie len samotne CBD. Lebo bezne je olej napr. 20% a to CBD ako take drahe nie je. To mi hovoril raz jeden pestovatel a vyrobca, ze CBD cistu latku bezne beru aj sportovci, kvoli energii, ale najucinejsi olej je full spektrum. Lebo ked sa nemylim, ono sa to vyraba tak, ze prv sa vyextrahuje ta CBD latka, co je ako biely prasok a ten sa potom miesa s olejom napr. olivovym, atd. Dokonca s konopnym nie je dobre ked je miesana.