Ahojte baby. Teraz všade ospevuju to CBD , tak rozmýšľam, či ho vyskúšať, keďže trpím úzkostami. Lieky brat nechcem , ale toto by som vyskúšala. Niekde som čítala, že znižuje tlak. A ja mam nízky (väčšinou 110/65 ). Je tu niekto, kto to ma podobne a užíva CBD ??
Plus vplýva to nejak na srdcový rytmus? Mam tachykardiu a občas extrasystoly, no je to po covide a asi nič vážne (vraj by to malo prejst). Nejak ma to neobmedzuje , ale keby sa to zhoršilo asi by ma to vystrašilo.
Ďakujem za rady, prosím píšte len tie co mate skusenosti s CBD. Nechcem žiadne rady typu kamarátkina sesternica la bla bla...
@cocolino234 videla som jednu, ale tam odpoveď na moje otázky nebola. Hlavne ma zaujíma ten tlak. Keď mám nízky , či mi to fakt tak ešte zníži. Nechcem aby sa mi potom motalo v hlave
@lenuska9999 ahoj beriem uz takmer mesiac cbd od plackovej 20 % a zatial vsetko ok, tiez mavam nizsi tlak ... a cbd tiez beriem koli uzkosti
@luciar260 ďakujem. Začínala si 5% alebo rovno 20 ?
@lenuska9999 rovno 20
Jednému môjmu známemu ktorý má nízky tlak zostalo od CBD nevolno. Rozhodne by som to nekombinovala keď má niekto nízky tlak.