Ahojte má niekto skúsenosť že cbd zabral na úzkosť? Nechcem ísť určite na AD. Ďakujem krásne
@cocolino234 a užíval to aj ty na úzkosť? Nemám vyslovene ataky alebo tak len nepokoj búšenie srdca a niekedy točenie hlavy a vtedy sa zľaknem že dopadnem 😁 noo dosť má to obmedzuje prežila som si dosť zle obdobie veľmi stresujúce a nejak to vo mne ostalo… preto hľadám niečo účinne
@cocolino234 ahaa super ďakujem krásne a koľko % ?
@cocolino234 oki tak pôjdem do toho teda😊
@katarina19970 neskúšala si najskôr Magnézium a laavender alebo sedativ PC?
@katarina19970 Skus ist radsej za homeopatom a nastavy ti presne na mieru.
@m_o_n_c_a_k magnezium som skúšala no až taký účinok tam nevidím. Toho podvedomej nepokoja že vôbec úzkosť mám sa neviem zbaviť …
@cocolino234 môžeš mi prosím napísať ss? Dalujeeem 😊
@betulinka1 homeopat? To som neskúšala. Ide o nejaké bylinky či?
@cocolino234 jasneee ďakujem 😊
Ano, aj ja užívam na úzkosť a pomáha
@trema aké cbd užívaš?
@cocolino234 aké odporúčate prosím
@trema ďakujem
@katarina19970 lavekan a sedatic PC si skusala.?
@m_o_n_c_a_k neskusala a čo je to ten lavekan?
@katarina19970 to je prírodná levanduľa a ma upokojujúce účinky. Mne to pomohlo. Akurát trosku grgas po levanduli😄
@m_o_n_c_a_k nieje to nič návykové ani podobne ako lieky na uzkost? To grganie nevadí 😁😁
@katarina19970 no ono nie je len o bylinkách. Hlavné je to na mieru pre každého.
@katarina19970 práveže vôbec. Je to na prírodnej báze.
@katarina19970 ahoj moja kamoska uziva cbd na uzkost a pochvaluje si. Celkovo, ze ma viac energie cez den a lepsiu naladu. Ma 10%.Mne napriklad pomaha na stres na celkove ukludnenie.
@sisqa33 super a od akej firmy? A full spektrum?
@katarina19970 ano full spektrum, mame obe zn Hempbona, mali tam akciu ze dve 10%cbd za lepsiu cenu tak sme si kupili a podelili..
Kamarát bral CBD keď mal problémy s úzkosťou. Pomohlo mu to, teraz to už viac ako mesiac vôbec neberie a úzkosť sa nevracia... Ale musím poznamenať že to kombinoval s pozitívnym myslením a čítal si motivačné knižky ako "Mních, ktorý predal svoje Ferrari"... takže je to aj o mentálnom nastavení, nie len samotné CBD