Dobrý deň,
znižujú kvapky CBD stres? Cítite sa po nich uvoľnenejšie? Pýtam sa na reálne skúsenosti obyčajných ľudí ktorí ich skúsili, nie na názor predávajúcich
@zuzika19 nič neprišlo
Napis mi ss, lebo ako anonymu nejde poslat ss
Ak nevadí pripnem sa.. Tiež zvažujem cbd, u mňa na chronickú bolesť aj na lepší spánok.. Čítala som kadejaké články, ale tiež by som chcela poznať názor niekoho kto tieto produkty užíva..
Ja som si kúpila v auguste 10percentne,v prvyden sa mi vnútorná nervozita ozaj stratila a mala som aj lepšiu náladu ale to bolo asi tým že sa stratila tá nervozita,u mňa to bolo prechodné obdobie a prvý krát taký stav, spotrebovala som celú fľaštičku a som sklamaná, spánok ako predtým obsolutne mi to nepomohlo a tak celkovo okrem toho prvé účinku som nepostretla žiadny iný , už som si ho nekupila
Zdravím Vás, ja si kvapky cbd neviem vynachváliť, najprv som si kúpila jednu značku od Queen, ten nezabral vôbec, a potom som si kúpila inú značku, a môžem len doporučiť. Mala som psychicky ťažké obdobie, úzkosti, stres, a bez tých kvapiek by som si skončila na AD. Doporučila som ich aj kamarátke a ta si ho nevie taktiež vynachváliť.
@janetta03 a o aké kvapky konkrétne ide?
Ja som si kupila od znacky MyDailyChoice. Ja som to zacala uzivat hlavne na zenske problemy, ale ovtedy mám aj lepsi spanok.
@zuzika19 kde ste ho kúpili?
Ja uzivam cbd vo forme sirupu a som kludnejsia a aj spanok mam lepsi, kvalitnejsi, aj ked spim rovnako dlho ako pred uzivanim, takze ja odporucam