Ahojte, prosím, tí čo užívate cbd kvapky hlavne skrz spánok, ktoré odporúčate ? Mám hrozný problém so zaspávaním, užívala som lieky na predpis na spanie, mala som miernu závislosť, ale našťastie sa mi podarilo sa toho zbaviť, žiadne lieky už nechcem užívať.. spánok sa celkom upravil, ale posledný mesiac mám znova problémy so zaspávaním, niekedy sa aj 3 hodiny prevalujem v posteli, som z toho na nervy… rozmýšľam nad tými cbd, ale netuším koľko by mali byť %… ďakujem, pekný večer
@deti95060810 áno skúšala som také čo celkom dobre zaberalo, ale prestali ho predávať alebo vyrábať, iné čo som skúšala mi nezaberali a áno užívam každý večer magnezium, ale nie vždy zaberie 😕
Cbdical 2500 (25%)
ja som nam domov kupila tento z pilulky: https://www.pilulka.sk/aporosa-cbd-15-full-spec... ani som nevedela, co mam cakat, ci ozaj pomaha, ci je to len reklama. no ale pomaha, obaja s mm sme potvrdili, ze spíme hlbsím spánkom
napos mi spravu
Ja som dlho trpela na nespavosť vyskúšala tie kvapky najprv 10% a potom aj 25% a pomohlo hneď po tých 10% .. a ešte som si kupovala neospan .. aj to čosi zrobilo ..
ja si kupujem cbd s melatoninom od vitariana a mozem povedat ze mi dobre zabera na spanie, skorej zaspim a v noci sa nebudim, mala som s tym problem
melatonín si neskúšala?
ešte je dobré aj magnézium - aj z toho je človek celkom oťapený...