CBD- aké sú vaše skúsenosti?

1. aug 2021

Kto používate už dlhšiu dobu CBD naozaj je take super ako to všade ospevujú ? A odkiaľ odporúčate kúpiť ?

elisse247
1. aug 2021

Určite áno na 100% 👍

gina17
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
1. aug 2021

@elisse247 odkiaľ si kupuješ ?

elisse247
1. aug 2021

Objednávam a distribuujem zo švajčiarska nano CBD od Vitana X.

nelca0510
1. aug 2021

@elisse247 takze predavas?

deti95060810
1. aug 2021

každý chváli len ja som asi výnimka... dávame dcére...žiaden zázrak...😉

elisse247
1. aug 2021

@nelca0510 v podstate, keď to tak chce človek chápať. Tu ide o to že to objednávam ľuďom čo nechcú platiť drahé poštovné, alebo komunikovať po nemecky alebo anglicky a nechcú to za ceny ako majú vo Švajčiarsku. Preto sa to volá distribúcia z inej krajiny tak ako sú rôzni iní distribútori.

elisse247
1. aug 2021

@deti95060810 tak buď nie je vhodné alebo aj dobré CBD, alebo nie je dobré dávkovanie. A niekto si kúpi boardspectrum s vedomím že kupuje fullspectrum aj preto že je nízka cena a potom to zatraktívniť len preto lebo to nemá taký účinok. A samozrejme na každý problém a každý organizmus treba aj rozdielny čas.

gina17
2. aug 2021

U mňa sa žiaden zázrak nekonal, nevidím žiadnu zmenu

palinohavino
2. aug 2021

@gina17 možno ste mali zlu značku

nttnnt
2. aug 2021

moj syn uziva tyzden a pol vidim na nom zmenu aj sam hovori ze ma dobru naladu a je taky v pohode...zobrala som koli jeho uzkostiam

alenamihal
2. aug 2021

za mna 100% POMAHA,isto spavam lepsie,bolesti chrbta a na pravejj lopatke som mala vkuse,som omnoho kludnejsia..objednavam rozne -Pangreen,z lekarne Pilulka..ale treba si pozriet vzdy zlozenie..

autor
2. aug 2021

@nttnnt odkiaľ prosím objednávate ?

columbine
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nttnnt
2. aug 2021

konopnafarmaliptov som zobrala @autorka

autor
2. aug 2021

@columbine myslím si že plackova nieje spoľahlivá v tomto
Ona to robí naozaj iba pre peniaze a nekúpila by som si od nej ani kolagén proste nič
Robila jej reklamu jedna “influencerka” a vravela že na bolesť zuba jej zabralo jedine CBD od plackovej, wau CBD je silnejšie než flector? Po tomto som pochopila že je to iba ojeb

autor
2. aug 2021

@nttnnt ďakujem vyskúšam

elisse247
2. aug 2021

Mne tiež nezaberá flector ale že vôbec najviac mi zaberal novalgin z liekov ale od bolesti už si dávam iba CBD. Ale ona má boardspectrum niektorí tvrdia že rovno izolát a proste bez THC tam nie je tá synergia na niečo možno zaberie ale tie recenzie sú fakt že pritiahnuté za vlasy.

gina17
3. aug 2021

@palinohavino Ja som používala krém s cbd od havlikovej apoteky, píšu, že obsahuje 500mg/100g

mikadooo
3. aug 2021

Dávala som si dlhodobo, nepociťovala som žiaden účinok. Mala som koncentráciu 5%, dávala som 3 kvapky denne pod jazyk, dúfala som že mi to pomôže pri migrénach, ale nič sa zatiaľ nezmenilo. Migrény si chodia veselo ďalej.

gina17
3. aug 2021

@mikadooo Myslím, že cbd je vysoko preceňované, pritom žiaden zázračný účinok nemá.

mikadooo
3. aug 2021

@gina17 hej, v zúfalstve však človek vyskúša hocičo... 🤷

kristina_01
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
salina54
29. apr 2022

Chcela som sa opýtať aký druh cbd je dobrý na epilepsiu

nicicka
29. apr 2022

@mikadooo 5% je veľmi málo. 20% s viac treba

nicicka
29. apr 2022

@nttnnt Tým ktorym nepomáha asi nevedia čo je úzkosť 🤣

salina54
29. apr 2022

Nemám žiadne skúsenosti preto by som chcela informácie aký si mam kúpiť

katka3213
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
karima512
9. okt 2023

ja mam od vitariana cbd s melatoninom davam si pred spanim a zabera mi celkom dobre

natassa2
9. okt 2023

Skusila som raz a vobec mi to nic nerobilo, tak neviem, ci na mna to ozaj nezabera alebo co som spravila zle 😀 A to som si davala dvojnasobnu davku, ako tam bolo pisane, takze neviem 😀