Kto používate už dlhšiu dobu CBD naozaj je take super ako to všade ospevujú ? A odkiaľ odporúčate kúpiť ?
@elisse247 odkiaľ si kupuješ ?
Objednávam a distribuujem zo švajčiarska nano CBD od Vitana X.
každý chváli len ja som asi výnimka... dávame dcére...žiaden zázrak...😉
@nelca0510 v podstate, keď to tak chce človek chápať. Tu ide o to že to objednávam ľuďom čo nechcú platiť drahé poštovné, alebo komunikovať po nemecky alebo anglicky a nechcú to za ceny ako majú vo Švajčiarsku. Preto sa to volá distribúcia z inej krajiny tak ako sú rôzni iní distribútori.
@deti95060810 tak buď nie je vhodné alebo aj dobré CBD, alebo nie je dobré dávkovanie. A niekto si kúpi boardspectrum s vedomím že kupuje fullspectrum aj preto že je nízka cena a potom to zatraktívniť len preto lebo to nemá taký účinok. A samozrejme na každý problém a každý organizmus treba aj rozdielny čas.
U mňa sa žiaden zázrak nekonal, nevidím žiadnu zmenu
@gina17 možno ste mali zlu značku
moj syn uziva tyzden a pol vidim na nom zmenu aj sam hovori ze ma dobru naladu a je taky v pohode...zobrala som koli jeho uzkostiam
za mna 100% POMAHA,isto spavam lepsie,bolesti chrbta a na pravejj lopatke som mala vkuse,som omnoho kludnejsia..objednavam rozne -Pangreen,z lekarne Pilulka..ale treba si pozriet vzdy zlozenie..
@nttnnt odkiaľ prosím objednávate ?
@columbine myslím si že plackova nieje spoľahlivá v tomto
Ona to robí naozaj iba pre peniaze a nekúpila by som si od nej ani kolagén proste nič
Robila jej reklamu jedna “influencerka” a vravela že na bolesť zuba jej zabralo jedine CBD od plackovej, wau CBD je silnejšie než flector? Po tomto som pochopila že je to iba ojeb
@nttnnt ďakujem vyskúšam
Mne tiež nezaberá flector ale že vôbec najviac mi zaberal novalgin z liekov ale od bolesti už si dávam iba CBD. Ale ona má boardspectrum niektorí tvrdia že rovno izolát a proste bez THC tam nie je tá synergia na niečo možno zaberie ale tie recenzie sú fakt že pritiahnuté za vlasy.
@palinohavino Ja som používala krém s cbd od havlikovej apoteky, píšu, že obsahuje 500mg/100g
Dávala som si dlhodobo, nepociťovala som žiaden účinok. Mala som koncentráciu 5%, dávala som 3 kvapky denne pod jazyk, dúfala som že mi to pomôže pri migrénach, ale nič sa zatiaľ nezmenilo. Migrény si chodia veselo ďalej.
Chcela som sa opýtať aký druh cbd je dobrý na epilepsiu
Nemám žiadne skúsenosti preto by som chcela informácie aký si mam kúpiť
ja mam od vitariana cbd s melatoninom davam si pred spanim a zabera mi celkom dobre
Skusila som raz a vobec mi to nic nerobilo, tak neviem, ci na mna to ozaj nezabera alebo co som spravila zle 😀 A to som si davala dvojnasobnu davku, ako tam bolo pisane, takze neviem 😀
Určite áno na 100% 👍