Častý zápal močových ciest

macka1555
13. feb 2013

ahojte baby chcela by som sa opitat ci neviete nieco dobre poradiť proti častým zápalom močových ciest. s priateľom sa rok snažíme o bábetko ale nedarí sa nám.
aj doktor mi povedal že mam aj predĺženú periódu tak mi zajta hádam niečo na to dá.
za všetky rady dakujem

zvedavamt
13. feb 2013

tinktura z Kapucinky
dobre je aj odkyslit organizmus
pouzivat anionove vlozky
http://www.dedra.cz/cz/prochazky/pompadour/

zuzkazivcak
13. feb 2013

Ja na zapal pouzivam urinal...a iba on mi dokaze fakt pomoct
@macka1555

maruska123
13. feb 2013

vyšetrovali aj Tvojho partnera na tie zápaly? môže byť nosičom baktérii aj ked sa to unho neprejavuje

maruska123
13. feb 2013

ja som na zápaly trpela 10 rokov, vyskúšala som všetko, pravidelne som to mala 2 x do roka, dokonca mi operačne rozširovali močovú rúru kvôli tomu, ani neviem čo pomohlo, prestali ked som otehotnela, a už 3 roky mám pokoj

macka1555
autor
13. feb 2013

@maruska123 ano visetrovali. dostal antibiotika a bude muset ist na kontrolu.

macka1555
autor
13. feb 2013

@maruska123 no ja by som tiez rada otehotnela ale nedari sa nam zatial.

reikina
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
weru3ka
14. feb 2013

@reikina ahoj by ma zaujimal co je to ake vysetrenie...? spravia ti tam aj hormonalny profil alebo vysetrenia ohladne otehotnenia?dakujem

reikina
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
maruska123
14. feb 2013

ešte musím dodať, že ja som tiež absolvovala pred otehotnením detox organizmu, možno aj preto som už potom zápaly nemala

smoni
14. feb 2013

nechceš skúsiť alternatívnu - prírodnú liečbu bez vedľajších účinkov? sú s ňou veľmi dobre výsledky, pri rôznych zdravotných problémoch sú aj sami lekári prekvapení, že za tak krátku dobu sa dá dať telo do poriadku.
m.kormancova@gmail.com

macka1555
autor
14. feb 2013

@reikina a je to nakladna liecba?

reikina
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zdraviezprirody
15. feb 2013

@macka1555 ak je možné, tak urob všetko pre to, aby si pri zápale nemusela užiť antibiotiká. Dnes už nie je tajomstvom, že zoslabí imunitu. Zápaly sa stanú chronickým a začína sa začarovaný kruh.
Treba piť veľa tekutín, posilniť imunitný systém a mať vyváženú stravu plnú živín. Ak predsa len príde choroba, okamžite nasadiť urologický čaj, brusinky a cesnakovu kúru. Brusinky je dobré užívať aj preventívne, obalí výstelku močového mechúra a ženských orgánov, aby sa tam nevedeli bacily uchytiť.
Ja mám dobré skúsenosti s aloe vera s brusnicami. Aloe vera obsahuje saponíny, ktoré vedia telo detoxikovať ale zároveň majú aj antiseptické účinky. Aloe likviduje baktérie, vírusy a plesne, pôsobí proti zápalom, dodá telu vitamíny a posilňuje imunitu!!! V kombinácii s brusnicami je ideálnym pomocníkom pri Tvojom probléme.

macka1555
autor
16. feb 2013

@zdraviezprirody a to si mam kupit v lekarni? a brusinky susene alebo cerstve? ja sice brusnice moc nemusim moc mi nechutia.

zdraviezprirody
16. feb 2013

@macka1555 dá sa kúpiť v lekárni (aj tabletkova forma) a v obchodoch zdravej výživy (sirup, šťava). A aloe s brusinkami zase cezo mňa. Skús, určite budeš spokojná. A chuť pri zdravotných problémoch nerieš 😉

ooo
16. feb 2013

ja od cca 12tich rokov trpim na opakovany zapal mocovych ciest a jedine co mi naozaj rychlo zabralo boli kvapky od valovica - uro a nefri

kukucka1979
17. feb 2013

@macka1555 na zapal mocovych ciest urcite odporucam brusnicovy sirup od Justu.

marcovka1
17. feb 2013

@macka1555 Ahoj mne sa tiez casto opakovali zapali mocove cesty nic prijemne 😝 dostal ma s toho dobry urolog a uz asi 6rokov mam pokoj,lebo ja som tiez dllllho nemohla otehotniet ☹ a este mi gynekolog robil vytery na vsetky tie potvory chlamydie ....no a mala som ueroplazmy ktore sa nachazaju v moc.trakte 😖 to sme sa obaja s manzelom museli preliecit a este ja som pila

marcovka1
17. feb 2013

@macka1555 pardom nieco ma prerusilo tak ze pila som praslickovy caj lekar mi doporucil

macka1555
autor
18. feb 2013

@marcovka1 mno ten praslickovy caj pijem aj ja stale.a zda sa mi ze to trochu ustupuje.

nela447
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
weru3ka
20. mar 2013

@marcovka1 aahoj prosim ta tie vysetrrenia na tie mocove cesty ti spravil sam od seba alebo si ho poziadala...zasa mam zapal mavam ho castejsie tak by som chcela nejake vysetrenia...Neviem ci mi to spravi sam od seba alebo mu mam povedat dakujem

marcovka1
21. mar 2013

@weru3ka nieviem ktore myslis vysetrenia ked som bola u urologa tak tam ,len moc a sono robil,ale za sa neviem ci ti daval robit z mocu kultivaciu tam zisti presne o aku bakteriu sa jedna ,aby ti mohol presne dat lieky,lebo nie vsetky zaberaju 😒 aspon mne to tak povedal a na gynde mi zasa bral vyter,ale pytala som sa ho ci mi to nespravi lebo nemohla som otehotniet tak som preto robila vsetko mozne aj nemozne 😉 a tebe ake robil vysetrenia ked sa ti opakuju zapali ? pi praslickovy caj a alchemilku 😉

exupery
21. mar 2013

@macka1555 opakovane zapaly mozu byt spojene s problemov vaginalnych vytokov,alebo kyslim a nepriaznivim prostredim v posve,mne to tak vysvetloval lekar-treba liecit obe veci ,pit respektive uzivat preventivne vytazok z brusnic aj tri-styry mesiace v kuse,a zaroven udrziavat priaznive PH v posve probiotickymi tabletami,cipkami..

weru3ka
21. mar 2013

@marcovka1 ale tiez len sono a z mocu ale nic viac ziadne vyteri...Mylsim ze to moze byt aj problem ze sa nam nedari uz vyse roka:( ale ked pridem na gynekologiu tak este netreba robit paniku mi povie...zaidne vysetrenia. A podarilo sa nakoniec otehotniet bez nejakej pomoci?🙂)

marcovka1
21. mar 2013

@weru3ka no podarilo sa 😀 vela robi psychika 😝 ani nemusis na to myslit ,ale mas to proste v hlave a hlavu treba zamestnat niecim 😀 a teraz chceme druhe a zasa sa nejako nedari ☹ skus pit tie bylinkove caje a brusnice su dobre na moc.cesty su aj take preparaty vseliake skusat skusat skusat drzim palce 😉 ani ti nepisem po kolkych rokoch som otehotnela 😕 musis verit a raz to pride uvidis 🙂

lilli00
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
beethoven
13. apr 2013

ahoj, pri zapale mocovych ciest sa ako najefektivnejsie odporuca pit cerstvu brusnicovu stavu bez cukrov a dostatok tekutin. Medzi tie patria urologicke caje, ktore su mocopudne, zeleninove a ovocne stavy, zvlast citrusove, obsahujuce vela vitaminu C. Ten vytvara kysle prostredie a zabranuje mnozeniu sa bakterii. Nieco o tom si mozes precit tu http://www.vitalne.sk/2011/09/domaca-liecba-zap... a v druhom clanku su zas uvedene rady, kolko denne by si mala pit, v akom davkovani - ze lepsie je mensi obsah tekutin ale castejsie, nepit vela mineralok alebo celkovo bublinkovych napojov a vyvarovat sa kofeinu, pozri tu http://www.sunpharma.sk/dostatocne-pit-treba-aj...

stanka_232
Odpoveď bola odstránená
Zobraz