Častý herpes

pupetko263
10. feb 2022
Používateľ pupetko263 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od pupetko263.

Ahojte vedeli by ste mi poradiť čo pomáha na častý herpes aby sa nevracal od decembra už tretí krát a ešte aj menzes k tomu užívam Imunoglukan, lyzin máte niekto dobré skúsenosti niečím čo zaberá

andrea_ff
10. feb 2022

@pupetko263 este skus od lekarky isoprinosine.

certi
10. feb 2022

vit D a vysoke davky vit. B

mony232
10. feb 2022

@pupetko263 b komplex Forte dlhodobo

mariejenka
10. feb 2022

Môj syn ma vzdy,ked ochorie...davam vitamín B, snazim sa aby pil dostatok vody,a obden pije repikovy caj, plus hned ako cíti ze ho v tom kútiku ust ,pere zacina stipat mu davam herpesin masticku,a betadin. Ked to podchytim neurobí sa mu chrasta ale tie pupaciky sa zasusia jednotlivo.
Je to virus, ktorý z tela nevyliecis uz, len treba tu imunitu mat takú dobrú,ze sa neprejaví.

pehavcek
10. feb 2022

Imunoglukan uzivam dlhodobo ale tiez sa mi opakuju herpesy.Teraz som kupila v lekarni este probiotika na imunitu.Lebo imunita je vraj v crevach.A ku tomu pridat malo stresov, zdrava strava, sport atd. Snad sa vysledky dostavia

marianarem
10. feb 2022

@pupetko263 Ja som kedysi z inych dovodov dlhodobo brala tento pripravok
https://www.naturum.sk/produkt/imune-zelene-zla...
No a po nejakom case som si vsimla, ze som uz akosi dlho nemala herpes. Mavala som casto, ale nejako som to neriesila. Kym som brala toto Imune, tak naozaj ziadny.

daniela2202
10. feb 2022

@pupetko263 aj ja mám práve... huba vyplieskaná jak Kučerenko 😂

pupetko263
autor
10. feb 2022
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od pupetko263.

@andrea_ff pomohol ti?

pupetko263
autor
10. feb 2022

@daniela2202 aj niečo užívaš?

nessa123
10. feb 2022

@pupetko263 zvýšiť lyzin, mala som herpes každé dva týždne. Nič mi nepomohlo iba lyzin. Takže max 10g denne, keď ho je veľa preháňa. Mňa prehnal už pri 8g takže si dávam 5g denne, prášok z gymbeam je najlepší, ale nedávkovať podľa návodu, 1g denne to je na nič ak s tym chceš bojovať proti herpesu. Od kedy beriem lyzin, herpes mam raz za 4 mesiace, a omnoho rýchlejší priebeh ma, u mňa to je úžasná zmena k lepšiemu.

pupetko263
autor
10. feb 2022

@nessa123 ja užívam od Kompavy 2 tablety za deň

nessa123
10. feb 2022

@pupetko263 neviem, podla mňa to je zbytočne drahé, ja si kupujem bud z namaximum alebo gymbeam a to je cca 5€ a vydrží mi to asi 4 mesiace a hlavne mi to účinkuje a škoda ze som nenašla fotku, ale v mojom prípade sa nebavíme o malom herpese na pere, ale o herpese v priemere 3cm na brade s horúčkami, napuchnutymi uzlinami, ktorý som mala mesiac čo mesiac 2 roky. A teraz dva roky, raz za čas a možno do 1cm bez horúčky, ale stalo sa mi, že som si zabudla dat lyzin a hneď som mala herpes.

jaga18
10. feb 2022

Nám pomohol jedine Imunor od alergologicky. Skúšali sme voľnopredajné lieky z lekárne, kúry s aloe, probiotika... Najprv sme brali isoprinosine, no žiadne zlepšenie, teraz, už tretí rok Imunor a za posledné 3 roky herpes 2x (predtým 2x mesačne)

daniela2202
10. feb 2022

@pupetko263 ja keď cítim, že sa tlačí....tak rýchlo zaútočím s alpou, a stále to potieram, spraví sa chrasta, ale skôr sa to zahojí 😊

milivanilka
10. feb 2022

@pupetko263 na herpes je veľmi dobrý CBD olej a colagen