Často mávam žalúdočné problémy

pauli2807
26. aug 2023

Dobrý deň posledné dni mávam často žalúdočné problemy.
Raz som nafúknutá boli ma brucho raz hore raz dole raz naboku večer ma zvykne napínať strašne veľa grgam a penia mi sliny sem tam ale že extrémne
Vracať som nevracala ani nemám nejaké neznesiteľne bolesti ale nieje to nič príjemne keď vás pichá do brucha jak keď máte hnačky.
Najrpv som si myslela že to je od nervov a stresov alebo nejaký vedľajší účinok lieku vermox ktorý som so dávala v nedeľu preventívne kvôli synovi ale aj deň dva predtým mi už začínalo byt zle ale nejak slm tomu nevenovala pozornosť keďže sme mali týždeň predtým aj virózu.
Momentálne ma “tlači” aj na pravej strane pod rebrom
Vedel by mi poradiť niekto čo by to mohlo byt??
K lekárke sa chystám ale odkladala som to keďže necjcem tam chodiť s každou maličkosťou keďže mi veľa x povedala aj keď som bola chorá ze nech tam nechodím zbytočne keď mi nič nieje 🫠

simca06022011
26. aug 2023

Ťažko bez Dr povedať ale teda kľudne plynatosť, pichá a boli vtedy všade, daj sú diétu, pohyb, čaj na žalúdok.... ja.pouzivam žalúdočné kvapky na kadečo.
Ak ti to neprejde tak k Dr určite... mozno odsledovat co.ti to vyvola/zhorší...

ivkav5
26. aug 2023

@pauli2807 pravá strana pod rebrom je žlčník, ale nedá mi nezareagovať, keďže trpím rovnakými problémami už asi mesiac a v okolí nepočúvam nič iné, len presne tieto problémy u takmer každého 🙈 ja som si myslela, že som prekonala žlčníkový záchvat lebo ma aj veľmi bolela chrbtica, ale prešlo to, bolesť na pravej strane nemám, ostalo skôr pichanie na ľavej strane…neviem, čo to je teraz vo vzduchu🤷‍♀️

janababana
26. aug 2023

ved ak to nie je akutne a neznesitelne skuste napr matovy caj, alebo pepermintovy olej (vhodny na konzumaciu). Boli teple dni, traviaci trakt na to tiez reaguje. Tiez to moze byt citlivost na nejaku zlozku potravy, nemusi to byt hned slepak zlcnik a spol.

nataly420
26. aug 2023

Palinu piť zaberie veľmi rýchlo

jaska25
26. aug 2023

@pauli2807 vyskušaj Mastichu. Je to prirodne. Taka bielo zelena flaska. Su to tabletky. Mala som velke zaludocne problemy, nafukovanie, bolest, hnacky. Po tyzdni uzivania super.

kornelies
26. aug 2023

@pauli2807 Zlcnik. Kup si Rowachol.