Prosím Vás ženy, čo to môže byť? Mávam často bolesti v celom bruchu, pichanie , už by som to skôr nazvala kŕčami, v hrudníku v až mi zastavuje dych niekedy, zároveň sú tie kŕče v celom chrbte . Co by to mohlo byt? Bola som aj na pohotovosti, a nič mi nezistili.
@bajka16 aj ti dlho pretrvávala bolesť? Napríklad pár hodín v kuse ?
Keby toto trvalo pár hodín vkuse už som na pohotovosti 😬
zastavené vetry vedia narobiť šarapatu. tiež zlé držanie tela...
@bajka16 zo srdca? čo ti zistili vlastne potom? na pohotovosti alebo na dodatočných vyšetreniach?
Na pohotovosti som bola, tam mi nezistili nič. Obvodná ma poslala na neurológiu.
ahoj, prosím Ťa, aj Ti niečo zistili?
@janame ahoj, bol to žlčník . Mala som kamene . Aktuálne som 3 týždeň po operácii . Takže už bez žlčníka , a zatiaľ všetko v poriadku .
Fúúú a ako Ti to zistili? Kde Ťa operovali?
A ešte sa spýtam, predtým si nemávala problémy, zrazu to začalo len kŕčmi? Ja mám asi týždeň - väčšinou ma to chytí navečer a občas v noci - kŕče v bruchu, vyráža to do ľavej časti až do hrudnej chrbtice. :(
@janame presne to isté som mala aj ja , tiež ma to chytalo väčšinou v noci , no potom už aj cez deň. Nedalo sa to vydržať, tak ma obvodná poslala na sono , a vtedy sa to zistilo . Mňa to držalo hodinu niekedy , niekedy 4 hodiny . Predtým som problémy nemávala.
Ďakujem veľmi pekne za odpoveď, idem v sobotu na sono, tak som zvedavá...
@janame držím palce 🙂
@janame ako ste dopadli ?
Prosím vás tie kŕče sa vám menili a posúvali hore z miesta na miesto ?
Ja som toto mala zo srdca. Kŕče v bruchu, pichanie z hrudníka až do chrbtice.