Časté zápaly hrdla a horných dýchacích ciest

30. dec 2024

Ahojte.
Už posledné 2 roky mávam nonstop caste zapaly horných dýchacích ciest a hrdla. Týždeň kľud, potom opäť..
Odkedy som mala kovid 2021 tak sa to so mnou vlečie. Od septembra do marca mam každý mesiac nádchu alebo bolest hrdla. Krvné testy mam v poriadku, orl tak isto. Vytery mi zistia bud bakteriu alebo si v poriadku. Čaká ma ešte imunologia.
Máte niekto takéto podobne skusenosti?

denisa_deniska
30. dec 2024

BRONCHO-VAXOM, čo užívaš iné?

autor
30. dec 2024

@denisa_deniska ten som zatiaľ nemala, mam dlhodobo len Oscilococcinum, homeopatia. Ale to mi veľmi nezaberá . S Bronch-Vaxonom máš dobre skúsenosti?

mariynka
31. dec 2024

Odkedy som vylucila mlieko a mliecne, hrdlo ma nebolieva. Skusas domacu liecbu? Mlganie oliv.oleja 20min, kloktanie, ladovy zabal, pri hrdle treba riesit oblicky-oblic.caj, homeo.

dadis
31. dec 2024

To homeopatikum su vyhodene peniaze von z okna. Broncho-vaxom, ci ine bakterialne lyzaty su na predpis a ozaj pomozu. Mne pomohli. Z volnopredajnych liekov jedine tak hliva ustricova vraj pomaha, dalej celorocne vitamin D, outdoorove sporty kvoli otuzovaniu, studene sprchy a sauna.

biglovemom
31. dec 2024

Ako pisu skus veru Broncho Vaxom. 😊

denisa_deniska
31. dec 2024

Áno, nie konkrétne môj prípad, ale priateľov, a pomohlo mu. Pomimo celoročne vit C, vit D, a myslím, že zinok bral 🙂 to by ti mohla predpísať aj všeobecná

anajka266
31. dec 2024

Kloktanie vincentky, aj pitie… mne to pomohlo.. aspon 21dnovu kúru skús

veverkaa2
Včera o 16:12

Broncho-Vaxom alebo Imunor. Oscilo je blbosť, vyhodené peniaze. Na podporu je vhodná aj vincentka či zakúpiť inhalátor. Taktiež mávam od prvého covidu opakované infekty dýchacích ciest ( covid som mala celkovo 4 x).

veverkaa2
Včera o 16:14

Nám pomohlo z voľnopredajných táto kúra na imunitu

autor
Včera o 17:07

@veverkaa2 ďakujem krásne