Časté vypadávanie vlasov

petruska1511
16. nov 2018

Pekný večer. Žienky poraďte mi prosím vás niečo proti vypadávaniu a na rast vlasov som z toho už zúfalá, vyskúšala som už nejaké produkty a nič. Za každú radu vám popred ďakujem.

mirka807
16. nov 2018

Takže nasadiť jednoducho zinok užívať aspoň 3 mesiace, nezapijat kávou veľmi to ovplyvňuje. A tiež nie nalačno je ťažký. A ešte poprípade skúsiť šampón od milvy taký mám pocit že je s Kófeinom ale to by ti musela pozrieť... Ako kaderníčka to mám všetko odskúšané na klientkach a vidím ten efekt po tomto zinku.. 😘

malinajahoda
16. nov 2018

@petruska1511 zinok a biotin. Ja som používala aj sadu Nioxin.

viera
17. nov 2018

@mirka807 milva je slovenska znacka?Ruska, alebo ukrajinska?....Dakujem za odp.

rainee
17. nov 2018

Mne strašne padali vlasy po pôrode. Vyskúšala som snáď všetky možné vitamíny, revalid,biosil, zinok,rôzne šampóny a nič, zbytočne vyhodených kopec penazi. Mám na hlave snáď tretinu vlasov a už som myslela že skončím s parochňou. Hormóny mám tiež ok. Bola som u koznej a tá mi predpísala anacaps reactiv a daku vodičku na vlasy, až to konečne zabralo a nemám po každom umytí plne sito vlasov. Povedala mi že celkovo vitamíny moc nezaberú,keď je problém vážnejší treba pichať do korienkov uz dáke injekcie, vraj to zaberie super ale je to dost drahé.

mirka807
17. nov 2018

@viera myslím že Bulharska 😍

martinals
17. nov 2018

Ahoj,mne tiež veľmi vypadávali vlasy,skúsila som biosil ale nepomohol a teraz už asi pol roka používam parusan tonikum aj šampón a som veľmi spokojná.Vlasy mi padajú podstatne menej a začali krásne rásť.

janulka928
17. nov 2018

určite môžem odporúčiť šampón zn.Milva....vypadávali mi už dosť a po dvoch mesiacoch už vidím rozdiel

modrava
19. nov 2018

na milvu som sa spoliehala... a spolahlivo mi znicila vlasy. po 2,5 mesiacoch som mala miesto vlasov slamu a spustilo sa mi take padanie ake som pred jej pouzivanim nemala.. uz je to 3/4 roka a az teraz mi vlasy "ozili"

mirka807
19. nov 2018

@modrava možno ste použili nesprávny tip šampónu, tie šampóny sú bez parabenov a menej peniaze ale čo sme nasadili babám niektoré tipy pomohlo, na každého zaberá iný tip tak možno vám nesadol ak ste použili nesprávny tip šampónu