Pekný večer. Žienky poraďte mi prosím vás niečo proti vypadávaniu a na rast vlasov som z toho už zúfalá, vyskúšala som už nejaké produkty a nič. Za každú radu vám popred ďakujem.
@petruska1511 zinok a biotin. Ja som používala aj sadu Nioxin.
Mne strašne padali vlasy po pôrode. Vyskúšala som snáď všetky možné vitamíny, revalid,biosil, zinok,rôzne šampóny a nič, zbytočne vyhodených kopec penazi. Mám na hlave snáď tretinu vlasov a už som myslela že skončím s parochňou. Hormóny mám tiež ok. Bola som u koznej a tá mi predpísala anacaps reactiv a daku vodičku na vlasy, až to konečne zabralo a nemám po každom umytí plne sito vlasov. Povedala mi že celkovo vitamíny moc nezaberú,keď je problém vážnejší treba pichať do korienkov uz dáke injekcie, vraj to zaberie super ale je to dost drahé.
Ahoj,mne tiež veľmi vypadávali vlasy,skúsila som biosil ale nepomohol a teraz už asi pol roka používam parusan tonikum aj šampón a som veľmi spokojná.Vlasy mi padajú podstatne menej a začali krásne rásť.
určite môžem odporúčiť šampón zn.Milva....vypadávali mi už dosť a po dvoch mesiacoch už vidím rozdiel
na milvu som sa spoliehala... a spolahlivo mi znicila vlasy. po 2,5 mesiacoch som mala miesto vlasov slamu a spustilo sa mi take padanie ake som pred jej pouzivanim nemala.. uz je to 3/4 roka a az teraz mi vlasy "ozili"
Takže nasadiť jednoducho zinok užívať aspoň 3 mesiace, nezapijat kávou veľmi to ovplyvňuje. A tiež nie nalačno je ťažký. A ešte poprípade skúsiť šampón od milvy taký mám pocit že je s Kófeinom ale to by ti musela pozrieť... Ako kaderníčka to mám všetko odskúšané na klientkach a vidím ten efekt po tomto zinku.. 😘