Ahojte,
prosím Vás, spravil sa mi pred mesiacom herpes na ľavej spodnej časti pier, dávala som zovirax duo, herpes sa pekne hojil, keď bol už skoro zahojený bum ďalší herpes na tom istom istom mieste, rovnaký proces a teraz sa mi urobil už tretíkrát takto na tom istom mieste. Zajtra plánujem ísť za obvodnou aby mi na to niečo už dala, raz keď som mala asi 15 tak mi na to ešte detská obvoďáčka predpísala nejaké lieky, brala som ich asi mesiac a potom bol s herpesmi pokoj na veľmi dlhú dobu. Nemáte niekto podobnú skúsenosť, že by ste možno aj vedeli názov tých liekov? Ďakujem pekne za odpovede.
@katika901 Nevieš náhodou že či mi to predpíše aj obvoďáčka? Lebo na alergologii som nikdy nebola.
Herpesin obvodny asi nie, aspon nas nechce
Kúp si b vitamíny, zinok
@eliska13 keby som všetky veci typu vitamíny, lyzín, zdravá strava a podobné veci neužívala, tak sem ani nepíšem, ja potrebujem niečo na predpis...
Take problémy aj tak vybavuje kožná, ale tak ty vieš.Ak to máš tak zle tak alergoimunolog znížená imunita, stres, psychika
@eliska13 Keďže som ešte nikdy nebola u žiadnej kožnej ani alergologičky, tak asi najprv pôjdem za obvoďáčkou... Okrem toho ako som napísala, už mi raz OBVOĎÁČKA predpísala lieky na herpes, nie kožná ani alergologička.
Treba skúsiť.
Sú na predpis s obmedzením predpisovanie odborných lekárov.
Herpesin - nefrolog, kardiológ, internista, hepatolog, hematolog, kožná, farmakolog
Isoprinosine - pľúcny, onkológ, infektolog, dermatológ - kožná, alergolog
Ale mne ten herpesin vtedy moja detská obvodná predpísala...
mozno predpise, na plnu uhradu
@cina1 to mi vôbec nevadí už v tomto bode v akom som, ja som už raz platila za tabletky valtrex plnú sumu ktoré sú tiež na herpes..
Herpesin je voľnopredajný.. môj manžel to pravidelne kupuje.. máva herpesy 3-4 x v roku, dr mu povedala že herpes je problém imunity, že treba vnútorne hľadať problém..
@kacenocka2 herpesin tabletky nie sú voľnopredajné, len krém, a ten nezaberá
Mne predpisala herpesin aj isoprinosine obvodna... mala som raz komplet cele pery posiate herpesmi... pomohlo, odvtedy som nemala..uz su to 2-3roky
Herpesin, isprinosine
Mávala som veľmi často herpesy. Alergologička mi dala kúru s isoprinosinom od 4x denne postupne znižovať. Mám aj oslabenú imunitu, ak sa mi objaví herpes mám začať zase s kúrou. Už sa mi tak často neopakujú.