Časté nutkanie na močenie

herecka5
26. nov 2024

Ahojte, obraciam sa na Vás s prosbou, keď niekto o niečom vie čo by mi mohlo pomôcť, tak prosím podeľte sa. Už asi 3. Mesiac mám problém s močením, neustále pociťujem nutkanie na močenie a keď si sadnem na záchod asi 2-3 kvapky sa mi podarí vycikať. Vždy si vtedy sadnem na ten teplý vankúš, niekedy sa okúpem v horúcej vode alebo vymením spodné prádlo aj 2 či 3x za deň. Toto nutkanie mi trvá asi pol ďna, niekedy deň a potom ustúpi. Niekedy sa mi to stane 1-2x za týždeň niekedy každý druhý deň a už som zúfalá. Teraz som mala preventívku u mojej lekárky, nemám žiadne bakterie v moči ani nič podobné. Vlani som mala aj zápal močových ciest, to bolo niečo iné, vtedy ma štípalo, rezalo pri močení ale teraz vôbec nič také nepociťujem. Bola som aj u urológa, všetky výsedky negatívne, takže ja už nechápem. Momentálne beriem brusnicový extrakt 2x denne ale moc mi to nepomáha. Tieto tažkosti mám každý deň keď mám svoje dni.

ronie338
26. nov 2024

Blokurima je super

roxy2
26. nov 2024

Možno ešte skúsiť gynekológa?

denkabemommy
26. nov 2024

@herecka5 časté močenie súvisí aj so psychikou a stresom…

viky173
26. nov 2024

u mna takto nieco bolo psychosomatickeho povodu

mamina7070
26. nov 2024

ak bol moc cisty tak psychosomatika

herecka5
autor
26. nov 2024

Neviem práveže, chodím na VŠ, mám 22 rokov a momentálne by som nepovedala že by som mala vyslovene stres z niečoho.

denkabemommy
26. nov 2024

@herecka5 nemusí to byť vedomý stres. Stačí aj ten podvedomý, že sa blíži skúškové 🙃.

herecka5
autor
26. nov 2024

Aj keď to mám psychosomatickeho pôvodu vie mi niekto poradiť ako sa toho zbaviť? Kto by mi v tom vedel pomôcť. Je to fakt nepríjemné čosi😔

aandrea9
26. nov 2024

@herecka5 ja som mala takéto patalie pri kazdovecernom užívaní magnézia. Komplet urologické vyšetrenie...výsledky ukážkové. Akonáhle som s magneziom prestala, zmizlo aj nutkanie. Ale bola to detektívka 🙈