Zdravim mam časte nutkanie na močenie myslite že mam dar babatko chceme len nvm či mala som plodne dni kedže mam nepravidelnu ms myslite že som tehotna?😆❤️😊
Časté nutkanie na močenie je veľmi nespolahlivy priznak tehotenstva. Mešká to menzes? Test si robila? To bude spoľahlivejšie
Nutkanie na močenie par dni po styku nemôže byť ani náhodou z tehotenstva. Počkaj par dni, či bude meškať ti menzes, ale podľa toho priznaku sa fakt nedá povedať, či si tehotná.
2-3 dni po styku tvoje telo ani nevie, ze sa vajicko oplodnilo 🤷♀️ takze nie caste mocenie URCITE NIE JE priznakom tehotenstva - zeny prosim vas, nechceli by ste mat priznaky hned po ejakulacii? 🙈 navyse ak si mala menzes 4. a dalsi ma byt o par dni je aj celkom mala sanca, ze v case styku si ovulovala - hoc ovulacia byva aj posunuta ale u vacsiny zien byva v polovici cyklu
@petamich ako aj ja som sa snažila o bábo 3 roky až som šalela z toho ale keď čítam čo niektoré píšu ma až sekne z toho 😄 do ss mi jedna baba písala že je deň po styku a už cíti príznaky tehotenstva tak že či môže robiť test... 🤣
@kristina350 ja uprimne chapem, ze sme nedockave, ze velmi chceme a najradsej by sme obcas testovali 6 min. po styku ale akosi biologia nepusti a potom zbytocne sklamanie, lovenie duchov, nebodaj biochemicke, o ktorom by sme ale ani nevedeli 🤷♀️ ale tak nemusim vsetkemu rozumiet 🤪😃
@lidiii skôr si myslím, že máš zápal močových ciest... časté nutkanie na močenie býva až vo vyšších štádiach tehotenstva, keď plod rastie a tlačí na močový mechúr...