Ahojte, potrebujem sa spýtať, ale je mi to trocha blbé, ale chcem vedieť druhých ľudí názor. Už vyše tÿždňa, sa vždy zobudím okolo 2:00, 3:00, 4:00 ráno s tým, že musím ísť na malú potrebu. Úprimne nikdy predtým som nechodila doslova každú noc na wc, že sa na to zobudím a musím ísť. Chodievam spať občas skoro okolo 21:00 max 22:00 alebo aj niekedy neskoršie, minule som zaspala z únavy pred 20:00 a aj tak som sa nad ránom alebo v noci zobudila na to, že musím ísť na wc 😄 neviem úprimne mne nepríde normálne, aby človek sa každú noc zobudil na to, že musí ísť na wc, nikdy predtým som to takéto časté nemala vzdy som vedela spať bez toho, aby som sa na niečo budila každú noc. Neviem možno som prechladla, lebo vyše týždeň dozadu som bola na kúpalisku, tak možno preto.. Neviem, ale úprimne si neviem predstaviť pokiaľ by to pretrvávalo aj cez september, že by som takto furt chodila na wc.. najmä, keď ja od septembra budem chodiť do školy, kde dochádzam a tam vstávam okolo 4:30 každé ráno. Myslíte, že s tým treba ísť k doktorovi? Poprípade máte s tým niekto skúsenosti? Ďakujem 😊
mne takisto pomohol len urologicky caj. pila som ho na litre 🙈 nechuti bohvieako, ale je fakt ucinny.
Mne v lekárni poradili Blokurima + zvýšenú dávku klasického celaskónu a piť urologický čaj, najlepšie sypaný, po cca dvoch dňoch to začalo ustupovať. Ale ja som vtedy ani nespala pár nocí, ak nie 20-30 krát na WC, tak ani raz. No prešlo to po tej kúre. Ak nemáš žiadne iné problémy, napr. rezanie, pálenie pri močení, príp. svrbenie, tak skús si dať poradiť v lekárni.