Časté nočné močenie

11. nov 2023

Ahojte, potrebujem poradit, lebo uz mi to fakt vadi. Zjavne mam maly mechur, lebo aj cez den vela chodim na wc. Ale v noci je to hrozne. Nepijem aj 3 hodiny pred spanim a aj tak idem aspon 3-4x za noc na wc. Mam babatko a ked sa zobudi, kym sa napapa, mam pocit,ze mi praskne mechur a boli ma z toho brucho. A toto celu noc, este aj o 5 rano po niekolkych potrebach pocas noci a po niekolkych hodinach od pitia. Neviem, co uz mam robit, je to velmi obmedzujuce, lebo kym mi male zaspi, ozaj ma az pot oblieva, ako mi treba utekat na wc a casto sa zobudim aj pomedzi krmenie a musim ist na zachod, cize dokopy viac ako hodinu neprerusovanu ani nespim. Neviete mi niekto nieco poradit, prosim?

majlo1234
11. nov 2023

Zdravotne si v poriadku? Ja chodim casto, ked mam zapal mocaku. Ale inak ak kojis, pijes prirodzene viac, asi viac aj cikas. Ja tiez chodim dva tri krat za noc, lezie mi to riadne na nervy. Rovnako to pripisujem aj tomu, ze vstavam k dietatu, to sa aj mocak prebudi a idem cikat. A dookola celu noc

autor
11. nov 2023

@majlo1234 mam to dlhodobo, cize ziadne prechladnutie atd. A nekojim.

lucka_ke
11. nov 2023

urológia čím skôr

ivangeline
11. nov 2023

Tiez by som sla k doktorovi... Ja mam take len 1x za noc a tiez sa budim k malemu ale pitie ani neobmedzujem...niekedy pijem aj v noci.