Ahojte chcela by som sa opýtať ako často chodíte na veľkú potrebu za deň? Ja som prekonala liečbu Helicobactera a odvtedy chodím na veľkú potrebu aj 3 krát za deň ako kedy a už sa bojím a dám si tabletu proti hnačke čo mám strach lebo pri Helicobacterovi som mala bolesti žalúdka, hnačky atď... A odvtedy sa bojím keď sa niečo také stane každý hovorí že to chce čas viete mi poradiť?
Helikobacter sa lieci silnymi ATB, tie neznicia len helicobaktera ale aj vsetky uzitocne a spriatelene bakterie v crevach. Bakterialnu floru v cervach treba obnovit, takze zacni uzvat probiotika, cim viac kmenov obsahuju, tym lepsie.
A stolica 3x za den nie je nic zavazne, ked sa upravi mikroflora v creve, zlepsi sa travenie a upravi sa aj vylucovanie
@zuzanka.zuzu od decembra
@slniecko263 iba? prepac ale aj po klasickych antibiotikach trva nejaky cas kym sa obnovi crevna mikroflora. A nie je to za tyzden ani za mesiac. Takze po Helikobactere to bude trvat dlhsie. Kazali ti nejake pre a probiotika?
Kup si Biogaia
@cookie29 probiotiká stále užívaním Biopron 9 premium
@slniecko263 niekedy je dobre zmenit. Ako dlho ich uzivas?
@cookie29 tieto strašne dlho ani neviem a aké by som mala užívať?
@zuzanka.zuzu ja viem že potrebuje len vždy keď idem na WC 3 krát už dostanem strach že sa mi to vráti
čo znamená "odvtedy"? to je koľko? telo tiež chvíľku potrebuje na regeneráciu