Časté chodenie na veľkú potrebu po liečbe helicobaktera

slniecko263
24. jan 2024
Používateľ slniecko263 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od slniecko263.

Ahojte chcela by som sa opýtať ako často chodíte na veľkú potrebu za deň? Ja som prekonala liečbu Helicobactera a odvtedy chodím na veľkú potrebu aj 3 krát za deň ako kedy a už sa bojím a dám si tabletu proti hnačke čo mám strach lebo pri Helicobacterovi som mala bolesti žalúdka, hnačky atď... A odvtedy sa bojím keď sa niečo také stane každý hovorí že to chce čas viete mi poradiť?

zuzanka.zuzu
24. jan 2024

čo znamená "odvtedy"? to je koľko? telo tiež chvíľku potrebuje na regeneráciu

viestta
24. jan 2024

Helikobacter sa lieci silnymi ATB, tie neznicia len helicobaktera ale aj vsetky uzitocne a spriatelene bakterie v crevach. Bakterialnu floru v cervach treba obnovit, takze zacni uzvat probiotika, cim viac kmenov obsahuju, tym lepsie.
A stolica 3x za den nie je nic zavazne, ked sa upravi mikroflora v creve, zlepsi sa travenie a upravi sa aj vylucovanie

slniecko263
autor
24. jan 2024
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od slniecko263.

@zuzanka.zuzu od decembra

cookie29
24. jan 2024

@slniecko263 iba? prepac ale aj po klasickych antibiotikach trva nejaky cas kym sa obnovi crevna mikroflora. A nie je to za tyzden ani za mesiac. Takze po Helikobactere to bude trvat dlhsie. Kazali ti nejake pre a probiotika?

stanulienkat
24. jan 2024

Kup si Biogaia

slniecko263
autor
24. jan 2024

@cookie29 probiotiká stále užívaním Biopron 9 premium

cookie29
24. jan 2024

@slniecko263 niekedy je dobre zmenit. Ako dlho ich uzivas?

slniecko263
autor
24. jan 2024

@cookie29 tieto strašne dlho ani neviem a aké by som mala užívať?

slniecko263
autor
24. jan 2024

@zuzanka.zuzu ja viem že potrebuje len vždy keď idem na WC 3 krát už dostanem strach že sa mi to vráti