pardon že píšem znova, ale nevedela som že keď píšem anonynne nemôžem odpovedať. Takže moj problem: Posledné 2-3 dni mám stolicu aj 4× za deň. Konzistencia je celkom normálna. Posledné 3 dni som začala jesť každý deň pukance a 2× som jedla aj mäso s kapustou (dnes a včera). Tak sa len chcem spýtať, či mi niekto neviete poradiť či by to ozaj mohlo byť stravou alebo niečím iným. Ešte raz sa ospravedlňujem za to že som založila ďalšiu diskusiu. Budem rada za každú radu. Ďakujem
Ale môže to byť aj celiakia
@marcellka32 počula som že stolica 3× za deň je normálna, tak neviem
@zdrsjsjiwwi Kapusta zafungovala, popripade aj kapusta a nejake crevne ochorenie. Hovori sa, kde je prijem, tam je aj vydaj. Neries hluposti, aspon sa vyprazdnis, raz za cas to telu prospeje.
@desore chápem, len ma začalo bolieť aj brucho a cítim sa tak choro, ale horúčku Nemám. Dnes som bola na wc len 2×
@zdrsjsjiwwi 2-3 dni aj dlhšie nič neznamená pokiaľ sa necítiš zle.Ak by ti bolo zle,zrejme ani nejes a necítiš sa dobre.Daj si jogurty biele,nejaké probiotiká alebo čierne uhlie a uvidíš.
@zdrsjsjiwwi myslim ze pohoda,aj ta kapusta do toho,kym je klasik konzistencia bez bolesti a blbej farby by som neriesila. Nejes vela? Toto sa mi stalo naposledy na vianoce. Vela jedla,vela kapustnice,knedlo vepro zelo,vkuse som tronila🤣🙈
@tncka jem tak primerane, ale doprajem si nejaké to balenie cukríkov alebo chrumiek. Dnes som si všimla, že ss stolica v ten vode tak rozpustí. Neviem ako to nazvať 😳 Možno je to normálne, ale nikdy som takto nepozerala čo zo mňa výjde.
@zdrsjsjiwwi ahoj ako to vtedy bolo? Prešlo to?
@anonym00000 je to normálne, žiadne obavy.
Užívať probiotiká z lekárne