Ahojte. Mám už pomaly 2 roky problémy. Niekoĺko krát do mesiaca mám menštruáciu. Niekedy 2krat niekedy 3 krát. dokonca niekedy aj namiesto menštruacie asi 2 krat do mesiaca len špiním. Moja gynekologička mi už skusila niekoĽko druhov antikoncepcii. Máte už niekto s takýmto niečím skúsenosti. Už neviem fakt čo robiť. 😖 😒
Z otehotnením ešte musím počkať najprv musím dokončiť školu. Mám 19r . Ked som len začinala menštruaciou v 13-tich tak som mala uz vtedy problemy ale to také že som ju mala každe 2 až 3 mesiace tak mi v 15-tich dala gynekologička antikoncepciu chloe pri ktorej som nemala žiadne problémy pred dvoma rokmi mi ju musela vysadit ževraj je zakázana a od vtedy mám tieto problémy. A máš pravdu asi vymeniť gynekológa už som nad tým rozmýšlala.
tak potom zmeniť gynekologa ,hladať príčinu dalej 🙂 písala som to preto lebo som tiež mala vážne problemy než som otehotnela prvý krát,mala som dlhu menzes a velmi bolestivu,na infuziach na liekov od bolesti,ako som porodila prvého syna všetko okolo menzesu je lepšie 🙂 mohla som aj pracovať po materskej ,ja som mala problem počas menzesu aj chodiť do práce,mala som silnú velmi,pretiekla som,no horor ked si na to spomeniem ☹ tie bolesti boli neskutočné...
Len sa bojím že budem mať nejake problemy keď to mám takto, dufam že v buducnosti budem mocť otehotnieť, lebo už som počula aj to. No ja som z tochto už tiež na nervy hoci kedy nečakane príde ked ju mam aj 3 krat do mesiaca tak to som už fakt vyčerpaná len bolesti a bolesti a znašať to takto za každym 😒
Mala som podobny problem, zacalo to pol roka po prvom porode a po 4 rokoch trapenia zistili lekari, ze pricinou je porucha stitnej zlazy ... skus endokrinologa, mozno je pricina tam
Ďakujem skúsim ale myslíš že za 2 roky by sa niečo mohlo zmeniť lebo naposledy som bola na endokrinologii pred dvoma rokmi a všetko bolo v poriadku
@nikdob 2 roky su dlha doba, vela sa mohlo zmenit. Aj podla mna treba vysterit hormony. Gynekologicka ti robila hormonalny profil?
@seahorse27 Nie nič take mi nerobila, len každe tri mesiace mi skuša inú antikoncepciu. Pred dvoma mesiacmi mi dala trojfázovu antikoncepciu a teraz uz 11 den mam menštruaciu a to tak že 2 dni krvacam potom 1 den špiním a potom zas a takto dookolaa to este mam dostat koncom mesiaca takze toto uz nemožem nehat tak určite len ozaj sa bojím že čo to asi môže byť.
Na upravu menstruacneho cyklu a dostiahnutei hormonalnej rovnovahy je dobry pupalkovy olej alebo materska kasicka.
@nikdob - Ja osobne nie, ale znama,ktr. mala pocas menopauzy neprijemne sprievodne priznaky, navaly tepla, busenie srdca a pod., tak brala tu matersku kasicku a vyrazne jej to pomohlo:
http://www.nutrimas.sk/Materska-kasicka-BIO-60-...
otehotnieť 🙂