Ahojte, mam problém, často ma bolí hlava, povedala by som že každý deň, asi rok vždy keď vstanem, potom aj počas dňa, stáva sa to ( nie pravidelne) ze keď sedím v aute je mi na vracanie, keď si ľahnem do postele a dám si liek na bolesť hlavy, trošku pomôže ale keď zavriem oči cítim sa ako opitá, točí sa mi celý svet. Pred dvoma dnami sa mi stalo v noci, zobudila som sa na pichlavu bolesť hlavy, a bolelo ma z toho oko, par sekúnd mi skákalo viečko nevedela som ho ovládať. Čítala som rôzne témy na Google, vyskakuje mi tam choroba alebo nádor na mozgu a takéto až mam strach čítať, objednala som sa k Dr ale nie všetci lekári sú ochotní hľadať príčinu. Mate niekto skúsenosti? Ďakujem
Za mňa strava, ako mlieko,lepok, alebo histamin.
A aj tetania zvykne robiť vseliake veci s telom, takže ak nepomôže magnézium, vylúčiť treba iné veci
@danielahamar je pravda ze magnézium trosku zaberá na bolesť hlavy aj na trpnutie končatín
@kristen1999 trpnu ti ruky? Tak rieš chrbticu,aj tá hlava bude z toho
Podľa mňa bude problém v krčnej chrbtici - často spôsobuje točenie hlavy, aj bolesť hlavy či očí, tŕpnutie končatín...
@kristen1999 ahoj, mne sa dialo a furt deje to iste, dokonca som chvilu na oko ani nevidela tak som zasla k ocnej, tam ma poslali na neurologiu a zistili mi nejake cysty na mozgu ale vraj je to neskodne. samozrejme nemusi to byt to a radsej by som veci na googli ani necitala aby som sa velmi nevystresovala… odporucala by som ist na tu neurologiu