Čapy v hrdle

simona_30
15. dec 2018

Zdravím. Poradíte? Pred 2 dňami som cítila že má skrabe niečo na jazyku, myslela som že ho mám podráždený ako keď jete chipsy alebo oriešky.. ale večer som sa pozrela do hrdla a mala som na mandliach take biele hrudky. Včera som išla k obvodnej a ta má poslala na krčné kde mi tzv čapy vytlačila a povedala že o týždeň mám prist zas(aj pre výsledky), nič mi na to nedala , ja som si kúpila jox. Dnes sa mi však pri jazyku na bočnej strane lica spravili take akoby dve diery(biele) a celé okolie mám červené. Je to niečo vážne? Ako sa mám toho zbaviť? Resp ak ste niečo podobne mali ako ste to riešili vy(váš lekár). Ps: nemala som a nemám horúčky, jedine že čo tak má boli hlava a kycham. Ďakujem

rachel36a
15. dec 2018

@simona_30 su to afty...treba nasadit vitamimy napr Riboflavin

jankastraskova
15. dec 2018

@simona_30 a poradím vyplachovat ústnu dutinu šalviou, mne na angíny, afty, čapy vzdy šalvia pomohla.😊

simona_30
autor
15. dec 2018

Dakujem @jankastraskova a @rachel36a ,zajtra si zbehnem kúpiť šalviu a aj vitamíny. Zmiznú tie čapy už navzdy keď celu chorobu vyliečim alebo sa to bude stále a stále vracať späť? Inak,vôbec ani nepociťujem zápach z úst, ako sa inde píše.

rachel36a
16. dec 2018

@simona_30 moze sa to vracat