Čapová nadstavba zuba - suma

16. mar 2022

Vedel by mi prosím niekto povedať približnú sumu?
Vďaka

malinka158
16. mar 2022

Myslis dostavbu zuba a cap zo skleneho vlakna?

barbie17
16. mar 2022

Ahoj ja som si dávala robiť v decembri jeden predný zub a čapová nadstavba má vyšla na 50€+ porcelánová korunka na 150€. Takže do kopy som platila 200€. Ale myslím že ceny sú rôzne aj od lokality. Ja som z východu 😀

autor
16. mar 2022

@malinka158 ahoj ja tomu moc nerozumiem, mala som mŕtvy zub kde som mala robene korenove výplne, zub sa mi cely zlomil mam normálne dieru v dasne , zostali mi tam asi v podstate len tie výplne a dr mi po telefóne povedala ze sa tam dá spraviť capova nadstavba , dala mi o týždeň termín.

malinka158
16. mar 2022

Lebo ja som tak mala odlomenu stolicku. Tiez som mala korene vyplnene. Dala mi do neho ten sklenny cap a zub vytvarovala fotokompozitom. Korunku mi na to nedavala. Drzi to uz 7-8 rokov. Platila som okolo 70-80 eur iba za dorabku zuba. Minuly rok mi robila tiez to iste, ale uz som platila 110 eur

autor
17. mar 2022

@malinka158 ďakujem moc, no uvidím co mi povie teda ona , nerada by som bola strbava ešte som mlada 😀

shannarourk
17. mar 2022

Mne to akurát zubár robí. Presne problém ako ty. Cena mi povedal cca 500€. Je to súkromník bez zmlúv s poisťovňami. Je to asi 5 sedení.