Canesten, Clotrimazol, Candibene, Daactrin, Gyno-Pevaryl, Vagisil

halali26
12. feb 2015

Dobrý deň, chcela by som sa s Vami poradiť ohľadne liečiv Canesten, Clotrimazol, Candibene, Daactrin, Gyno-Pevaryl, Vagisil. Všetky tieto liečivá ako určite viete liečia vaginálne ťažkosti, preto by som potrebovala poradiť aké máte s nimi skúsenosti, a ktoré by ste asi tak najviac odporučili a možno uprednostnili a prečo

ďakujem 🙂

nutrimas
12. feb 2015

@halali26 V prvom rade este predtym ako siahnite po liekoch klas. mediciny sa pokuste zamerat na odstranenie priciny. Jednou z najcastejsich byba prekyslenie organizmu a stym spojene premnozenie kvasiniek a bakterii, ktore sposobuju viacere zdr. problemy, najcastejsie v oblasti reprodukcnych organov.

Jednym z najucinnejsich sposobov ako nielen predchadzat prip. kandidozam, ale ich aj uspecne vyliecit, je obmedzenie alebo uplne vylucenie bieleho cukru zo stravy. Ten totiz prekysluje a tvoir tym zivnu podu pre bakterie, "krmi ich"...Idealnou nahradou bieleho cukru je Brezovy cukor, ktr. neprekysluje, ma identicku chut ako biely cukor, ale rad dalsich pozit. ucinkov, o ktr. si mozete precitat tu:
https://www.modrykonik.sk/shops/vyzivove-doplnk...
Odporucame tiez na vnut/vonk. uzivanie oreganovy olej, ktr. je jednym z najucinnejsich prirodnych pripravkov v boji s plesnami:
https://www.modrykonik.sk/shops/ine/kwgp/olej-o...
Vyvarujte sa noseniu tangacov, na intimnu hygienu pouzivajte len cistu vodu a uprednostnite vlozky, prip. intimky z cistej 100% bavlny, nebielene, bez chloru a syntetik.
Na nasom eshope Vam ponukame takuto zdravotne nezavadnu damsku hygienu zn. MASMI.

halali26
autor
12. feb 2015

určite vyskúšam 🙂....aj napriek tomu by som rada počula Vaše názory na spomínané liečivá

lulecko2311
13. feb 2015

Nic nepomaha ak Sa Ti to vracia. Jedine je obmedzit cukor a bielu muky a najdolezitejsie pre mna bolo ZEHLENIE SPODNEHO PRADLA - mojho aj mojho manzela. Cukor mam nahradny, sem tam zhresim ak nemam napr v praci moj cukor a bielu muky Len ked nieco peciem, pecivo jedavam bezlepkove 😉
Nepreslo to Na 100%, no je to boj Na dlhe trate. A samozrejme vela zeleniny, hlavne salatov plus vecer kvalitne probiotika s kuskom zeleneho jablka 😉

dorotka202
13. feb 2015

Ja mam teraz canesten combi.maticka pomaha na svrbenie,len ju treba pouzivat pravidelne,tabletu som este nedala.ale uz som ju raz pouzila a pomohla..a ked nepomoze,uz len gyn a vyter a nieco silnejsie.a samozrejme ta dieta.vylucit cukor a sladke.ja som mala pokoj,kym som kojila a nemohla jest sladke,lebo malu bolelo brucho.ostatne spomonane lieky nepoznam.

halali26
autor
13. feb 2015

ďakujem veľmi pekne 🙂 s tým žehlením prádla je svätá pravda moja mama to vždy robila, keď som bola malá... samozrejme ja som to za určité obdobie zanebávala, ale teraz bez toho nefungujem.... s tou dietou, určite mi dáte za pravdu je to asi najťažšie 🙂, ale pokúsim sa urobiť čo najviac veď zdravie máme iba jedno

emita
13. feb 2015

@halali26 prve tri su pokial viem to iste, ostatne nepoznam. Ja odporucam tabletku mycomax. Uziva sa peroralne je volnepredajna a lieci mykozu v celom tele. Po clotrimazole sa mi to vracalo, po mycomaxe som mala pokoj aj na rok-dva.

lenbea
13. feb 2015

@halali26 a u doktorky si bola? ja som mala roky problemy, potom mi prvykrat doktorka predpisala Macmiror a odvtedy uplny pokoj. vlastne mi vtedy dala ešte aj dačo ine, ale už si nepamatam čo.