.Canespor krém vs Scholl kúra na nechtovú mykózu?

siasis
23. jún 2019

Zienky co by ste poradili na nechtovu mykozu pre cloveka okolo 30r ....Canespor krem alebo Scholl kura na nechtovu mykozu??? Co vam pomohlo? Dakujem

gabuliacik
23. jún 2019

Zajst na kozne. Pokial je mykoza,treba preliecit. Inak to budes mat vsade a nie len ty!

0hena0
23. jún 2019

@siasis vzdy som si vravelaze nie o take ako mykozu nemozem chytit a veru, jedna navsteva naboso na nemenovanom mieste a s odstupom casu prepukla. Vcas som zareagovala, davala si asi 3 dni duzinu aloe vera na noc a vytiahlo vsetko zle. Som skoro odpadla, co som videla na obvaze. Kazdemu odporucam a doposial kazdrmu zabralo. Len to netreba oddialovat, liecba byva zdlhava potom. Cim starsie aloe vera tym lepsie. Idealne stare nad 5 rokov ale davalo som uz aj mladsie. Ja aloe vera pouzivam takmer ako vseliek. Na pokozku. Dokonca aj po chemoterapii vlasy z aloe rastu. Vmasirovanim duziny ku korienkom vlasov.

tea78
23. jún 2019
Používateľ tea78 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od tea78.

U nás zabral Canespor a snížiť sacharidy v strave. Vyrovnať prekyselenie organizmu.

rora
23. jún 2019

@0hena0 normalne len taku cistu surovu duzinu z odrezanej rastliny? A previazat na noc obvazom?

0hena0
23. jún 2019

@rora ano, odstranit zeleny obal a len tu priesvitnu duzinu prilozit na postihnute miesto, prelepit a popripade prekryť malym kuskom obvazu. Rano ked sa rozbali, po duzine nebude ani stopy a na leukoplaste ci obvaze by malo byt nieco co je pod nehtom. 2,3,5 krat opakovat. A samozrejme ako sa tu opomenulo, by som dost znizila prijem cukry, sacharidy.

nitka1157
23. jún 2019

@0hena0 vsetky druhy aloe ? Lebo je viac.mam doma jedno ale aky druh to je neviem

0hena0
23. jún 2019

@nitka1157 aloa prava. Nie tie okrasne.

0hena0
23. jún 2019
nitka1157
23. jún 2019

@0hena0 dostala som to tak netusim

nitka1157
23. jún 2019

@0hena0 vyzera to ako ono

0hena0
24. jún 2019

@nitka1157 ano, moze byt. Len vyzera este ako mlade aloe. Liecivy ucinok nemusi byt silny.

nitka1157
24. jún 2019

@0hena0 mlade ano

zloba73
30. jún 2019

Veľmi pekne prosím o radu ak niekto vie čo to je pomôže každá dobrá rada...

0hena0
1. júl 2019

@zloba73 uz navstivit lekara. Odporucam.

zloba73
1. júl 2019

@0hena0 ďakujem veľmi pekne

0hena0
1. júl 2019

@0hena0 a rozhodne sa s tym nekupat, vylozit nohu a pod. Mozete to prenies ani nechcem povedat kam a to by si tazko zvladala. Ja ked mam nieco podobne v zaciatocnej faze, moze to byt aj prasknuta, natrhnuta koza medzi prstami, hned aplikujem duzinu aloe vera na noc, nech prelieci, vytiahne neziaduci ucinok a davam detsky puder aby to bolo v suchom prostredi.