Zienky co by ste poradili na nechtovu mykozu pre cloveka okolo 30r ....Canespor krem alebo Scholl kura na nechtovu mykozu??? Co vam pomohlo? Dakujem
@siasis vzdy som si vravelaze nie o take ako mykozu nemozem chytit a veru, jedna navsteva naboso na nemenovanom mieste a s odstupom casu prepukla. Vcas som zareagovala, davala si asi 3 dni duzinu aloe vera na noc a vytiahlo vsetko zle. Som skoro odpadla, co som videla na obvaze. Kazdemu odporucam a doposial kazdrmu zabralo. Len to netreba oddialovat, liecba byva zdlhava potom. Cim starsie aloe vera tym lepsie. Idealne stare nad 5 rokov ale davalo som uz aj mladsie. Ja aloe vera pouzivam takmer ako vseliek. Na pokozku. Dokonca aj po chemoterapii vlasy z aloe rastu. Vmasirovanim duziny ku korienkom vlasov.
U nás zabral Canespor a snížiť sacharidy v strave. Vyrovnať prekyselenie organizmu.
@rora ano, odstranit zeleny obal a len tu priesvitnu duzinu prilozit na postihnute miesto, prelepit a popripade prekryť malym kuskom obvazu. Rano ked sa rozbali, po duzine nebude ani stopy a na leukoplaste ci obvaze by malo byt nieco co je pod nehtom. 2,3,5 krat opakovat. A samozrejme ako sa tu opomenulo, by som dost znizila prijem cukry, sacharidy.
@0hena0 a rozhodne sa s tym nekupat, vylozit nohu a pod. Mozete to prenies ani nechcem povedat kam a to by si tazko zvladala. Ja ked mam nieco podobne v zaciatocnej faze, moze to byt aj prasknuta, natrhnuta koza medzi prstami, hned aplikujem duzinu aloe vera na noc, nech prelieci, vytiahne neziaduci ucinok a davam detsky puder aby to bolo v suchom prostredi.
Zajst na kozne. Pokial je mykoza,treba preliecit. Inak to budes mat vsade a nie len ty!