Čakanie na výsledky z magnetickej rezonancie

denisa96
20. nov 2024

Ahojte, chcem sa opýtať ako ste dlho čakali na výsledky z magnetickej rezonancie v nemocnici v Šaci? A či vám pri vydaní výsledkov dali aj CD?
Totiž okrem lekárky, ktorá má poslala na MR chce aj iná odborná lekárka vidieť snímky z MR ale v žiadanke nikde nebolo uvedené aj CD. A po vyšetrení som sa neopýtala lebo ma to ani nenapadlo, keďže som bola prvýkrát tak som sa len náhodne dozvedela od známej, že bežne dávajú už aj hneď po vyšetrení...ale či je to tak všade to neviem, preto som sem napísala 🙂

oriesocek
20. nov 2024

CD je potrebné si vypýtať. Napaľuje hneď po vyšetrení, u nás sa platí 5 EUR. Takže chod a vypýtaj si. Výsledky každé MR dáva podľa kapacity. Mne teraz naposledy povedali, že do 10 dni a mala som na druhý deň ráno v mail o 6:35. Takže to hneď urobili….ale inde. Bežne do 5-7 dni mám v maily. Osobne si nedávam

evatko
20. nov 2024

V inej nemocnici- CD do ruky pri odchode, popis na mail mne a dr druhý deň doobeda

denisa96
autor
20. nov 2024

@oriesocek ďakujem, tak im napíšem. A uvidím akú odpoveď dostanem. Ale tiež je to také, že nikde to nemajú napísané, a nie každý ovláda čo môže a čo nie

denisa96
autor
20. nov 2024

@evatko mne bolo povedané, že do 3 týždňov, ale nejak tomu neverím. Lebo ako čítam tu všeobecne, tak skoro sú hotové.

ronie338
20. nov 2024

V snv automaticky mi dávajú na cd, keď som chodila v Ružinove tam sa platilo 2wura a pýtala sa hneď ci chcem na cdy aj sa zaskrtavalo

denisa96
autor
21. nov 2024

@ronie338 tak dnes som ráno napísala mail, kde hneď mi aj spätne odpovedali, že výsledky sú už hotové. No ohľadne CD mi bolo napísané, že sa platí 4,50€. Čo je dosť vysoká suma... Ja chápem že ta cena sa neberie len za CD ale za ten program ktorý je v ňom a aj snímky, ale aj tak 4,50€ je veeľa