Čaká ma trhanie zubov

22patricius
6. apr 2021

Zajtra ma čaká trhanie zubov a asi ani spat nebudem zuby mam v hroznom stave všetky vrchné musia von zajtra idu trhať prvé 3 sú to uz len korene ani nie zuby ma niekto skúsenosť? Všetci ma strašia ze ak je to len koreň budú muset rezať a síť 😭prežil niekto nieco podobne?

gr3tch3n
6. apr 2021

Och ani nehovor, ja mám panický strach zo zubára. Tiež som si už všeličo pretrpela. Neboj sa, všetko ti umrtvia a nič nebudeš cítiť, ani keby ti rezali. Mne vysekavali osmičky a nič som necítila aj keď príjemné to nebolo. Aj šitie je ok, aj keď to nemusí byť v tvojom prípade nutné.
Držím palce 😉

nenne27
6. apr 2021

@22patricius ked mas dobreho zubara, nebudes nic citit...po tom to moze byt horsie.mne trhal stolicku, tu noc po tom som myslela ze skapem tak ma bolelo ucho.kazal mi.vyplachovat repikom, v ziadnom pripade tie ustne vod, nejest mliecne vyrobky a cukor 3 dni..tak som urobila a do pohody.uplne ta chapem, ja som si uzila aj uzivam momentalne so zubami, hoci vsetci hovoria ze mam pekne zuby, necitia tu bolest v stolickach😔

prirodka
6. apr 2021

Záleží aj na zubárovi.Netreba sa zbytočne báť,oni to vedia v pohode vytiahnuť,aj keď sú tam len korene.Nemusí to byť rezanie a šitie...Pokiaľ áno,aj tak to s injekciou necítiš,až potom.....keď vyprchá. Mne trhali naraz 8 horných zubov a v pohode.Šalviovým odvarom som si vyplachovala,samozrejmä aj Lycium som si hneď nasadila, lebo som nechcela liek, tak výživovým doplnkom som to vyriešila. V pohode.

gr3tch3n
7. apr 2021

@22patricius ahoj, ako si dnes dopadla? 😊