Čaká ma operácia v narkóze a mám zahlienené hrdlo, nebolí ma, nie som ani prechladnutá, len zahlienená, mal s tým niekto skúsenosť?
@monci20 no to je taka prekerna otázka.... Si fajčiar? Je to bežné, alebo nie? Akýkoľvek zápal v horných a dolných dýchacích cestách nie je ok, v tom prípade by som op odložila, záleží ci je to akútna vec alebo nie. Ak si fajčiar, čo ma tekto stavy pravidelne, to už je iná vec. (DR)
@pseudomonas87 operácia je akútna, bude o 2 týždne, neviem či sa s tým bude dať niečo urobiť, mne sa zdá, ako keby to bolo alergického pôvodu. Bojím sa komplikácií
@monci20 ak je to alergiou, tak to potlac liekmi . celkove antihistaminika a sprej na priedusky...mozno aj sirup Ventolin.
@monci20 no o 2 týždne sa môže toho veľa zmeniť, ja by som odporúčala to sledovať, či nebude horúčka, proste klasická choroba..... Alebo si skús dat antohistaminika a uvidis, možno to môže byť alergické ho pôvodu, ale za 2 týždne sa to môže úplne aj stratiť. Máš doma inhalator? Taka vincentka na inhalácia je top.
@pseudomonas87
@pseudomonas87 ďakujem za radu
@simsalabim ďakujem za radu
@monci20 ja som bola pri apendixe. Ale bolo to akútne, tak ma museli operovať.
Vraveli mi po, že mali preto problém má zaintubovat