Čaká ma operácia v narkóze, no som zahlienená

monci20
3. jan 2021

Čaká ma operácia v narkóze a mám zahlienené hrdlo, nebolí ma, nie som ani prechladnutá, len zahlienená, mal s tým niekto skúsenosť?

szdan
3. jan 2021

@monci20 ja som bola pri apendixe. Ale bolo to akútne, tak ma museli operovať.
Vraveli mi po, že mali preto problém má zaintubovat

inga93
3. jan 2021

@monci20 so mnou na operacii bola pani po zapale priedusiek, zahlienena, po operacii ju museli dvakrat uspat a vycistit dychacie cesty, lebo sa dusila

pseudomonas87
3. jan 2021

@monci20 no to je taka prekerna otázka.... Si fajčiar? Je to bežné, alebo nie? Akýkoľvek zápal v horných a dolných dýchacích cestách nie je ok, v tom prípade by som op odložila, záleží ci je to akútna vec alebo nie. Ak si fajčiar, čo ma tekto stavy pravidelne, to už je iná vec. (DR)

monci20
autor
4. jan 2021

@pseudomonas87 operácia je akútna, bude o 2 týždne, neviem či sa s tým bude dať niečo urobiť, mne sa zdá, ako keby to bolo alergického pôvodu. Bojím sa komplikácií

simsalabim
4. jan 2021

@monci20 ak je to alergiou, tak to potlac liekmi . celkove antihistaminika a sprej na priedusky...mozno aj sirup Ventolin.

pseudomonas87
4. jan 2021

@monci20 no o 2 týždne sa môže toho veľa zmeniť, ja by som odporúčala to sledovať, či nebude horúčka, proste klasická choroba..... Alebo si skús dat antohistaminika a uvidis, možno to môže byť alergické ho pôvodu, ale za 2 týždne sa to môže úplne aj stratiť. Máš doma inhalator? Taka vincentka na inhalácia je top.

monci20
autor
4. jan 2021

@pseudomonas87
@pseudomonas87 ďakujem za radu

monci20
autor
4. jan 2021

@simsalabim ďakujem za radu